H TAG Heuer παρουσιάζει τα νέα Aquaracer Professional 200

H TAG Heuer υπογράφει τα νέας γενιάς καταδυτικά της μοντέλα, που συνδυάζουν την αξιοπιστία με την εργονομία και την πολυτέλεια.

Η TAG Heuer επιστρέφει στην αναγεννημένη σειρά Aquaracer Professional με το Aquaracer Professional 200, ένα κομψό και πολυτελές ρολόι που συνεχίζει την πλούσια ιστορία του ως ένα καταδυτικό που μπορεί να καμαρώνει για την αξιοπιστία και την εργονομία του, και μακριά από τα κύματα. Η ιστορία του Aquaracer ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες, με βασικά του χαρακτηριστικά τις επιβλητικές ενδείξεις των ωρών (ενισχυμένες με φωσφορίζον υλικό) και την περιστρεφόμενη δωδεκάπλευρη καταταδυτική στεφάνη με την ξεκάθαρη κλίμακα των λεπτών.

Με το καινούργιο Aquaracer Professional 200 η TAG Heuer παρουσιάζει μια πιο λεπτή εκδοχή από το περσινό Aquaracer Professional 300, αφού η μειωμένη βαθμολογία μέτρησης του βάθους επέτρεψε στην manufacture να προσφέρει ένα ελαφρώς πιο λεπτό σχέδιο. Διατίθεται σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου είτε 40mm είτε σε 30mm και σε 6 διαφορετικά μοντέλα, με αυτόματο ή quartz μηχανισμό.

Κάθε μοντέλο ξεχωρίζει φυσικά για την δωδεκάπλευρη περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης, για την αντοχή του στο νερό έως 200 μέτρα και για την συνοχή της σχεδιαστικής γλώσσας με την προηγούμενη σειρά στις φωσφορίζουσες ενδείξεις: πράσινη Super-LumiNova για τις ενδείξεις των ωρών και τον ωροδείκτη και μπλε Super-LumiNova για τον λεπτοδείκτη.

Η νέα σειρά αποτελείται συνολικά από 6 διαφορετικά μοντέλα, 4 στα 40mm και 2 στα 30mm. Τα δύο αυτόματα στα 40mm, με μπλε και μαύρο καντράν, λειτουργούν με τον αξιόπιστο αυτόματο Caliber 5 της TAG Heuer, ο οποίος προσφέρει power reserve 38 ωρών. Τα δύο μικρότερα στα 30mm, με μαύρο και μπλε mother of pearl καντράν, και 11 διαμάντια στις ενδείξεις των ωρών, λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber 9 της manufacture.

Tα δύο quartz μοντέλα στα 40mm, με μαύρο και ασημένιο sunray καντράν, συμπληρώνουν την νέα συλλογή. Όλα φοράνε ενσωματωμένο τρίσειρο μπρασελέ, που έρχεται με σύστημα ρύθμισης, το οποίο επιτρέπει την αυξομείωση του μήκους κατά 1,5cm.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ

More Stories
Τα λόγια ενός ωρολογοποιού για το ρολόι που σχεδίασε