Η Hublot παρουσιάζει το Big Bang e UEFA EURO 2020

Η Hublot λανσάρει μια νέα ειδική έκδοση του connected ρολογιού της για να γιορτάσει το Euro 2020 που ξεκινάει τον Ιούνιο.

Η Hublot γιορτάζει τη συνεργασία της με το UEFA EURO 2020™, παρουσιάζοντας μια εκπληκτική σειρά νέων κυκλοφοριών, συμπεριλαμβανομένου του επίσημου ρολογιού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος – το Big Bang e connected ρολόι – ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό podcast το οποίο θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, καθώς και ένα αποκλειστικό NFT (Non-fungible token) για τους πρώτους διακόσιους που θα αγοράσουν το ρολόι.

Μετά από ένα χρόνο αναβολής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA EURO 2020™ θα διεξαχθεί σε 11 πόλεις σε 11 διαφορετικές χώρες. Γι’ αυτόν τον λόγο, η στεφάνη στο Big Bang e ρολόι φιλοξενεί τα αθλητικά χρώματα των σημαιών των εθνών που συμμετέχουν. Αισθητικά, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του εμβληματικού μοντέλου Big Bang της μάρκας.

Για μεγαλύτερη εργονομία, όμως και για μεγαλύτερη ευκρίνεια στην ψηφιακή του οθόνη, είναι διαθέσιμο σε κάσα 42mm από Black Magic, το εντυπωσιακά γυαλισμένο μαύρο κεραμικό που αναπτύχθηκε από τους τεχνικούς της Hublot και είναι αδιάβροχο μέχρι 30 μέτρα. Το κρύσταλλο από ζαφείρι σημαίνει ότι η οθόνη αφής (και υψηλής ευκρίνειας) AMOLED είναι εύκολη στη χρήση της, ενώ η κορώνα χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών του και των εφαρμογών.

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με μια πολύπλοκη ηλεκτρονική μονάδα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με άλλες μάρκες εντός του Ομίλου LVMH. Χρησιμοποιεί το λογισμικό WearOS της Google, το οποίο έχει προσαρμοστεί και τελειοποιηθεί για την κάλυψη των απαιτήσεων του Hublot, ιδίως μέσω μιας εφαρμογής ειδικά αφιερωμένης στο ποδόσφαιρο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν την εξέλιξη ενός αγώνα σε πραγματικό χρόνο.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτού του ρολογιού, εκτός των βασικών εφαρμογών του (διάρκεια αγώνα, ημιχρόνου, και τυχόν παρατάσεις στην λήξη ενός παιχνιδιού), το Big Bang e μπορεί να ειδοποιεί επίσης τον χρήστη για τις κάρτες που μοιράζει στους παίκτες ο διαιτητής, για τις αλλαγές των παικτών, για τα πέναλντι και τα γκολ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προβολής πληροφοριών σχετικά με όλους τους παίκτες των ομάδων, την κατάταξη τους και τη θέση τους στο γήπεδο. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάζουν, δωρεάν, ειδικές χρωματικές κλήσεις στα χρώματα της χώρας τους, κάτι που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Big Bang e από το Google Play Store, μια προσφορά που δεν είναι συμβατή με άλλα υπάρχοντα connected ρολόγια της αγοράς.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικό λουράκι από καουτσούκ και αγκράφα από τιτάνιο που παρέχεται ως στάνταρ, με τη δυνατότητα επιλογής από τους χρήστες άλλων χρωματικών συνδυασμών στα χρώματα των αγαπημένων τους ομάδων. Αυτά τα λουράκια θα μπορούν να αλλάζουν εύκολα χάρη στο διάσημο one-click σύστημα που ανέπτυξε η Hublot στα Big Bang ρολόγια της.

Τα 1.000 συλλεκτικά Hublot Big Bang e UEFA EURO 2020™ είναι διαθέσιμα από τις 12 Μαΐου έως τις 26 Μαΐου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Hublot και μετά σε όλες τις μπουτίκ της μάρκας.

Για να δείτε τα προγραμματισμένα podcasts της Hublot για το UEFA EURO 2020™ πηγαίνετε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hublot Big Bang e UEFA EURO 2020™ εδώ.

More Stories
To F.P.Journe Chronométre Souverain βραβεύεται