H νέα συλλογή Η08 της Hermès

Ο οίκος Hermès δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα σχεδιαστικά του τεχνάσματα.

Συνδυάζοντας τις στρογγυλές φόρμες με τις αμβλυμμένες γωνίες, παραδίδει φέτος μια νέα συλλογή με υπέροχη σιλουέτα coussin, που ισορροπεί με ακρίβεια ανάμεσα στο μοδάτο και το σοβαρό, το νεανικό και το ενήλικο. Περιλαμβάνει τρία μοντέλα με κάσες διαστάσεων  39x39mm, από τα οποία ξεχωρίζει η all-black εκδοχή με κάσα από σύνθετο υλικό γεμισμένο με γραφένιο, η οποία είναι εξαιρετικά στιβαρή και συγχρόνως πολύ ελαφριά.

Φέρει στεφάνη και κορώνα από κεραμικό, ενώ το πίσω μέρος της είναι ανοιχτό με φιμέ κρύσταλλο ζαφειριού. Οι άλλες δύο εκδοχές έχουν κάσες από τιτάνιο, φυσικό ή με επικάλυψη DLC σε μαύρο χρώμα, με στεφάνη και κορώνα από το ίδιο υλικό. To καντράν είναι επιμεταλλωμένο αντίστοιχα με μαυρισμένο χρυσό ή μαυρισμένο νικέλιο με φινίρισμα Grainé και φέρει αραβικούς αριθμούς ενισχυμένους με Super-LumiNova.

Ο μηχανισμός που χτυπά στα ενδότερα είναι ο in-house Caliber H1837 (από την ημερομηνία ίδρυσης του οίκου), ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 50 ωρών. Έξτρα πόντους κομψότητας προσθέτουν τα λουράκια από πλεκτό ύφασμα σε μπλε ή μαύρο χρώμα ή rubber σε μαύρο ή τολμηρό πορτοκαλί, ενώ δεν λείπει και μια full metal πρόταση, με τρίσειρο μπρασελέ από τιτάνιο. Σε κάθε περίπτωση, τα ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 100μ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hermès εδώ

More Stories
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας!