H συλλογή κοσμημάτων Golden Bridge της Corum

H Corum εξερευνά τον μαγευτικό κόσμο των κοσμημάτων με την πρώτη της συλλογή Golden Bridge, εμπνευσμένη από τον εμβληματικό μηχανισμό 

Η ιδέα για τη συλλογή Golden Bridge γεννήθηκε όταν ο συνιδρυτής της Corum, René Bannwart, συνάντησε έναν ιταλικής καταγωγής, αυτοδίδακτο ωρολογοποιό – και αργότερα συνιδρυτή της A.H.C.I. (Académie Horlogère des Créateurs Indépendants/Horological Academy of Independent Creators) – Vincent Calabrese. H corum μετέτρεψε την ιδέα του Calabrese σε πραγματικότητα, χάρη στην καλή σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά και το ενδιαφέρον στον σχεδιασμό του μηχανισμού του. Το δημοφιλές Golden Bridge ήταν πολύπλοκο στην κατασκευή – και ακόμη περισσότερο επειδή δημιουργήθηκε σε χρυσό 18Κ.

Σήμερα, η Corum συνεχίζει αυτή την τολμηρή παράδοση με μια ολοκαίνουργια συλλογή κοσμημάτων που βασίζεται στο πρότυπο της εμβληματικής Golden Bridge σε συνεργασία με την Baechtold, συνεργάτη της μάρκας για περισσότερα από 30 χρόνια. Μαζί, δημιούργησαν αυτή τη νέα συλλογή κοσμημάτων φτιαγμένα για να συνοδεύσουν το εμβληματικό ρολόι αλλά και να σταθούν περήφανα μόνα τους.

Παρόλο που η Corum δεν εφηύρε το σχήμα tonneau που έφτασε να καθορίσει τη μορφή του Golden Bridge, αποτελεί τη βάση τψν νέων κοσμημάτων της. Κατασκευασμένα από ηθικό χρυσό, είναι διακοσμημένα με ηθικά διαμάντια που έχουν εξορυχθεί σύμφωνα με τη διαδικασία Kimberley και τον Κώδικα Πρακτικών του Υπεύθυνου Συμβουλίου Κοσμημάτων. Κάθε πολύτιμος λίθος έχει τέλεια κοπή, χρώμα F-G (λευκό) και VVS-VS σε διαύγεια.

Τα κοσμήματα διατίθενται σε τέσσερις παραλλαγές design σε ροζ ή λευκό χρυσό, όπως και τα ρολόγια της μάρκας.

 

More Stories
H ανανεωμένη “νυχτερινή” εκδοχή του Nomos Tangente Neomatik 41