Ο Ροναλντίνιο επιλέγει Ελβετική Ωρολογοποιία

Ο ποδοσφαιριστής με το θρυλικό χαμόγελο επιλέγει τη Rebellion Timepieces για ένα διαφορετικό project.

Ο Ροναλντίνιο παίρνει τον τίτλο του rebel, ως brand ambassador της Rebellion Timepieces, και λαμβάνει μέρος σε ένα ιδιαιτερο project «Father & Son». Το χαμόγελό του και η χαρά του άφησαν για πάντα το στίγμα τους στον κόσμο του ποδοσφαίρου.  Ένας ζωντανός θρύλος στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στα γήπεδα παγκοσμίως.


Εδώ και χρόνια τον φλερτάρουν οι μάρκες αλλά πάντα έλεγε όχι στον κλάδο της ωρολογοποιίας. Ήταν η συνάντησή του με τον Calim Bouhadra που αποδείχθηκε καθοριστική για να αλλάξει γνώμη. Αυτό και η δημιουργία του έργου «Father & Son». Ένα ρολόι για τον πατέρα και ένα ρολόι για τον γιο. Πριν λίγες μέρες ο Ronaldinho βρέθηκε στην Ελβετία για να βάλει και την δική του πινελιά στα σχέδια και τις λειτουργίες ενός ρολογιού για τον ίδιο καθώς και για τον γιο του Joao Mendes, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, και μόλις υπέγραψε με την FC Barcelona, μια ομάδα μέσα στην καρδιά του Ronaldinho.

Ο Ροναλντίνιο είπε: «Πέρασα υπέροχα με τον φίλο μου τον Καλίμ και την ομάδα του που με καλωσόρισαν θερμά στην Ελβετία αυτό το Σαββατοκύριακο. Με συγκίνησε ιδιαίτερα η μεγάλη φροντίδα που έδειξε η ομάδα της Rebellion στη δημιουργία αυτών των δύο ρολογιών, του γιου μου και του δικού μου, τα οποία θα παρουσιάσουμε μαζί σύντομα. Είναι χαρά να είμαι μέλος της ομάδας Rebellion Timepieces και ήδη ανυπομονώ για τον ρόλο μου ως πρεσβευτής της μάρκας παγκοσμίως».

Ο Calim Bouhadra, Διευθύνων Σύμβουλος της Rebellion Timepieces, πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά ένα όνειρο, η ιστορία μιας φιλίας μεταξύ μας. Είναι ο πιο κουλ και ακόμα και με το πλήρες πρόγραμμά του, εξακολουθεί να έχει αυτό το μαγικό χαμόγελο, είναι πάντα διαθέσιμος για τους φίλους του και αυτή την επιθυμία του να εμπλακεί και να μοιραστεί όμορφες στιγμές μαζί μας, μας κάνει περήφανους».

More Stories
H Girard Perregaux υποστηρίζει το Blue Forest project