Τα νέα Master Control της Jaeger-LeCoultre

H manufacture από το Le Sentier εμπλουτίζει  τη συλλογή Master Control με νέες ερμηνείες των δύο μοντέλων, σε βαθύ μπλε χρώμα.

Το 2022 σηματοδοτεί τα 30 χρόνια του Master Control, που κυκλοφόρησε το 1992 ως απόδειξη της δέσμευσης του Maison στα υψηλότερα επίπεδα αριστείας στην ωρολογοποιία. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με αυτή την αδιάκοπη δέσμευση για διαχρονική ποιότητα, η συλλογή Master Control έχει εμπλουτιστεί με δύο μοντέλα από ατσάλι με καντράν με φινίρισμα sunray σε μια εκλεπτυσμένη απόχρωση του μπλε.

Όλοι οι βασικοί κωδικοί της κύριας συλλογής βρίσκονται στα μοντέλα Master Control Date και Master Control Calendar. Αυτά περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά όπως ο συνδυασμός απλικέ αραβικών αριθμών με ανάγλυφες ενδείξεις σε σχήμα βέλους, οι γεωμετρικοί δείκτες για τις ώρες, και τα λεπτά και οι λοξότμητες προεξοχές τη κάσας που καμπυλώνονται προς το σημείο προσάρτησης του λουριού. Η λεπτές στεφάνες δίνουν μια ανοιχτή αίσθηση στις κάσες διαμέτρου 40 mm.

Τόσο το Master Control Date όσο και το Master Control Calendar συνοδεύονται από ασορτί μπλε δερμάτινα λουράκια,. εξοπλισμένα με μηχανισμό γρήγορης αλλαγής, που επιτρέπει στον χρήστη να εναλλάσσεται εύκολα μεταξύ μιας σειράς από λουριά για μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Τα ρολόγια εξοπλίζονται από τους αυτόματους μηχανισμούς Calibre 899 και Calibre 866, αντίστοιχα, που προσφέρουν power reseve 70 ωρών.

More Stories
LORUS: Dependable style