Τα σαγηνευτικά διαμάντια του Rolex Oyster Perpetual Day-Date

Διαμάντια σε αφθονία και ζωηρά, εκφραστικά χρώματα ανανεώνουν το πάντα αγαπημένο Day-Date, σε τρία νέα μοντέλα που συνδυάζουν τον sporty χαρακτήρα με τη άκρατη πολυτέλεια.

Κατασκευασμένες από λευκό, κίτρινο ή Everose χρυσό 18Κ, οι κάσες Oyster είναι pavé με 254 διαμάντια κοπής brilliant και βάρους 2,51cts, τα οποία απλώνονται στο προφίλ της και στα lugs. Η στεφάνη είναι και αυτή διακοσμημένη με 52 διαμάντια κοπής brilliant, βάρους 1,36cts.

 

Το υπέροχο καντράν είναι ένα αστραφτερό χαλί από 450 διαμάντια, τα οποία φωτίζουν ιδανικά τις απλικαρισμένες ενδείξεις των ωρών από σμάλτο (με δύο ρωμαϊκούς αριθμούς στο 6 και το 9): στο μοντέλο με κάσα από κίτρινο χρυσό έχουν χρώμα κοραλλί, στο μοντέλο με κάσα από λευκό χρυσό είναι σε σαγηνευτικό τιρκουάζ, ενώ στο μοντέλο από χρυσό Everose είναι σε σέξι μπορντό – πάντα ασορτί με τα γυαλισμένα λουράκια από δέρμα αλιγάτορα, τα οποία έχουν μπούκλα σεταρισμένη με 61 διαμάντια βάρους 0,41cts, πάντα σε κοπή brilliant.

Διαθέσιμη σε 24 γλώσσες, η ένδειξη της ημέρας της εβδομάδας βρίσκεται πάντα σε τοξωτό παράθυρο στο 12, ενώ η ένδειξη της ημερομηνίας παραμένει στο 3, κάτω από τον φακό Cyclops. Η κορώνα Twinlock και το βιδωτό καπάκι εξασφαλίζουν εγγυημένη στεγανότητα ως τα 100μ.

Στις αρετές των νέων Day-Date συγκαταλέγεται, φυσικά, και η υψηλή ακρίβεια – αυτή που αρμόζει σε κάθε καθαρόαιμο Rolex. Τα ρολόγια λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber 3255, o οποίος αναπτύχθηκε και παράγεται in-house, μετρώντας τον χρόνο με εύρος απόκλισης -1/+2 δευτερολέπτων/ημέρα – σύμφωνα με τα στάνταρντ ενός Superlative χρονομέτρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Rolex εδώ

Αντιπρόσωπος: Rolex SA

More Stories
Armin Strom Gravity Fire