Ένα θηλυκό ρολόι από την Ulysse Nardin

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ulysse Nardin δημιουργεί ένα caliber με αυτόματο κούρδισμα αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες, διευκολύνοντας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τη ζωή μιας κυρίας. 

Πριν από 11 χρόνια, η Chai Schnyder, είχε ζητήσει από τον τότε CEO και Πρόεδρο της Ulysse Nardin, να δημιουργήσει ένα ρολόι που να μην απαιτεί από την κάτοχό του να ξεβιδώνει την κορώνα για να διορθώσει την ημερομηνία. Τώρα, πλέον, αυτό το μοντέλο είναι έτοιμο και υπόσχεται να προστατεύει το… μανικιούρ κάθε κυρίας! 

Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Caliber UN-310, o οποίος υποστηρίζει ένα poussoir στο 4, το οποίο και αλλάζει τη λειτουργία της κορώνας. Στην πρώτη θέση εκτελεί κούρδισμα, στη δεύτερη θέση ρυθμίζει την ημερομηνία και στην τρίτη θέση την ώρα. Δεν χρειάζεται να τραβήξει κανείς την κορώνα προς τα έξω, όλα ρυθμίζονται με το πάτημα του poussoir στο 4. Υπάρχουν 41 λίθοι στον μηχανισμό, ο οποίος έχει power reserve 48 ώρες. 

H Ulysse Nardin εγκαινιάζει μια νέα οικογένεια ρολογιών για τη γυναίκα με το όνομα Jade, το οποίο αναφέρεται στο νεφρίτη, ο οποίος θεωρείται πως είναι ο πολύτιμος λίθος της Κίνας. Λογίζεται ως μαγικό κρύσταλλο και είναι γνωστό εκεί με το όνομα Yu, συμβολίζοντας την ένωση μεταξύ του παραδείσου και της Γης. Νεφρίτης υπάρχει στα σημεία στήριξης για το λουράκι στην κάσα, ενώ τόσο η κορώνα όσο και η στεφάνη του ρολογιού είναι διακοσμημένες με 413 διαμάντια συνολικά. Η κάσα έχει διάμετρο 36 mm και είναι κατασκευασμένη από ροζ χρυσό. 

More Stories
Ένα smartwatch διαφορετικό από όλα τα άλλα