Τα IT Girls συνεχίζουν την κοσμoπολίτικη περιπλάνησή τους

Τα ΙΤ Girls της Folli Follie συνεχίζουν την κοσμοπολίτικη περιπλάνησή τους στη σύγχρονη Ελλάδα μέσα από τη νέα καμπάνια για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2013-2014.

Τα IT Girls της Folli Follie είναι έτοιμα για μια νέα jet-set και γεμάτη στιλ περιπέτεια και τραβούν όλα τα βλέμματα με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Με στόχο να θέσουν τις τάσεις για την ερχόμενη σεζόν, τα βήματά τους τις οδηγούν στις πανέμορφες ακτές της Πελοποννήσου, εκεί που τα επιβλητικά βουνά συναντούν τα καταπράσινα τοπία και τα βαθιά γαλάζια νερά του Αιγαίου. Το εντυπωσιακό resort Amanzoe, με την αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται απόλυτα με το τοπίο, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη νέα καμπάνια της Folli Follie για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2013-2014.

Μια πρώτη γεύση από την φωτογράφιση της νέα καμπάνιας της Folli Follie αποκαλύπτει τα πανέμορφα IT Girls να ποζάρουν με άνεση αναδεικνύοντας θηλυκότητα και εκλεπτυσμένη διάθεση. Η Kινέζα Sui He και η Ολλανδέζα Rianne Haspels πρωταγωνιστούν στην καμπάνια με μοναδικό styling που αναδεικνύει τις trend-setting προτάσεις της Folli Follie για τη νέα σεζόν. Εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ και ρολόγια σε νέα σχέδια αλλά και νέες προσθήκες σε best-sellers συλλογές υπόσχονται να σας μεταμορφώσουν στα απόλυτα IT Girls!

More Stories
Ανοιξιάτικα κοσμήματα από τον Marco Biego