Ένα ρολόι με μετρητή Geiger από την ΜΤΜ

H MTM είναι μια εταιρεία η οποία δημιουργεί αντισυμβατικά ρολόγια και αυτό είναι κάτι που μας το αποδεικνύει και με την πρόσφατη δημιουργία της, το Special Ops RAD.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ρολόι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, καθώς πρόκειται για ένα ρολόι χειρός με κάσα από τιτάνιο, το οποίο έχει ανιχνευτή σωματιδίων προκειμένου να σας ενημερώνει για την ραδιενέργεια στο χώρο, σε περίπτωση που είστε ένας από τους επιζώντες σε μία πυρηνική καταστροφή.

Το ρολόι μπορεί να σας ενημερώσει ακόμα και για το αν έχει ξεπεραστεί ένα όριο ακτινοβολίας που έχετε θέσει, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε ψηφιακές απεικονίσεις. Η ίδια η εταιρεία λέει ότι αυτό το ρολόι απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν πώς να διαβάζουν τις σχετικές ενδείξεις παρόλο που παρέχει ένα εγχειρίδιο με βασικές γνώσεις.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα βάθος και η μπαταρία του αντέχει για χρήση τριών χρόνων. Είναι limited edition, θα παραχθεί σε 1000 μόλις κομμάτια με το κάθε ένα από αυτά να κοστίζει στις ΗΠΑ 1.500 δολάρια.

More Stories
Τα νέα Premier από την Breitling