Περισσότερα Ρολόγια Omega για τους Κινέζους

To SWatch Group, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reuters, περιμένει αύξηση των πωλήσεων των ρολογιών της Omega στην Κίνα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου μισού του 2013, ενώ έντονο αναμένεται και το ενδιαφέρον για τα κοσμήματα της Harry Winston.

O CEO του SWatch Group, Nick Hayek, σε δηλώσεις του έκανε σαφές το ότι μπορεί οι ρυθμοί της ανόδου να μην είναι ακόμα διψήφιοι, αλλά εξακολουθούν να έχουν θετικό πρόσημο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Κινέζοι επιλέγουν την αγορά του Hong Kong, προκειμένου να αποφύγουν την επιβάρυνση με φόρους και έτσι εκεί η ωρολογοποιία σημειώνει σταθερά θετικές πωλήσεις. Στην Ασία διψήφια άνοδο σημειώνουν τόσο τα ρολόγια με τη φίρμα της SWatch, όσο και οι mid range σειρές της Longines και της Tissot.

Αναφορικά με τις άλλες αγορές, ο Hayek δήλωσε ότι η αμερικανική αγορά τα πηγαίνει πολύ καλά, η αγγλική δείχνει σημάδια βελτίωσης, ενώ ο τουρισμός ενισχύει την ιταλική αγορά, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει στη Γαλλία. Ο Hayek περιμένει τα λειτουργικά κέρδη του Ομίλου να επανέλθουν στο 24-25 % στο δεύτερο μισό του έτους μετά την πτώση κατά 22,7% που σημειώθηκε στο πρώτο μισό του 2013. Οι λόγοι για την πτώση αυτή ήταν οι υπερβολικές δαπάνες για την έκθεση της Βασίλείας και το κόστος των επενδύσεων σε νέα προϊόντα όπως το μηχανικό SWatch Sistem51 και το αντιμαγνητικό Omega.

More Stories
‘Ενα νέο ρολόι, σε προσιτή τιμή, έρχεται από την Μ.Α.D.Gallery της MB&F