H Edox παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του Chronorally Automatic

H Edox προσθέτει έναν νέο αυτόματο χρονογράφο στη συλλογή της Chronorally, ένα εντυπωσιακά κομψό ρολόι με πολλαπλές λειτουργίες, υψηλό επίπεδο φινιρίσματος και υλικά κορυφαίας ποιότητας.

Το 2008, η Edox παρουσίασε τον Edox Chronorally, έναν επαναστατικό χρονογράφο με νέες, εξελιγμένες τεχνικές λειτουργίες που αρχικά αναπτύχθηκαν για οδηγούς αγώνων ράλι. Αυτό το ιδιαίτερο ρολόι με το χαρακτηριστικά μεγάλο start/stop pusher, έγινε γρήγορα ένα αγαπημένο μοντέλο στο κοινό των αγώνων. Το Chronorally είναι έκτοτε το επίσημο ρολόι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA (WRC), του Ράλι Ντακάρ, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι Κρος της FIA και επίσης, για την πρώην ομάδα της Formula 1, Sauber. Η Edox έγινε το 2021 ο Επίσημος Χρονομέτρης της BMW M Motorsport. Για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία, η Edox ανεβάζει τον πήχη, με μια νέα αυτόματη έκδοση της εμβληματικής συλλογής Chronorally.

Mε την χαρακτηριστικά κατακόρυφη διάταξη, στον ευανάγνωστο χρονογράφο, το νέο Chronorally Automatic μπορεί να είναι ο απόλυτος σύντροφος κάθε οδηγού. Μια ισχυρή κάσα από τιτάνιο 45mm φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό Edox Calibre 011, με power reserve 48 ωρών.

To ανοιχτό πίσω μέρος της κάσας επιτρέπει στον χρήστη να εκτιμήσει την εξαιρετική μηχανική που λειτουργεί με ακρίβεια μέσα στο ρολόι. Με βάρος μόλις 133 γραμμάρια, αδιάβροχο έως 100 μέτρα και με στιβαρό κρύσταλλο από ζαφείρι, για την προστασία αυτού του εντυπωσιακού καντράν, το νέο Chronorally Automatic συνεχίζει επάξια τη μακροχρόνια σχέση της Edox με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Edox εδώ

More Stories
ICE WATCH: ΙCE Duo Chic