H Βreitling γίνεται Επίσημος Χρονομέτρης του Six Nations Rugby

Εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν στις 5 Φεβρουαρίου, η Breitling ανακοίνωσε μια τριετή συνεργασία με το Six Nations Rugby, το Πρωτάθλημα Έξι Εθνών, την υψηλότερου επιπέδου διοργάνωση ράγκμπι μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών.

Η Breitling θα είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης του Six Nations Rugby, σε μια εντελώς νέα συνεργασία που επεκτείνεται και στο Γυναικείο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά. Το Guinness Six Nations, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα ράγκμπι στον κόσμο, είναι γνωστό για την παρουσίαση συναρπαστικών αγώνων από όλα τα συνδικάτα: Αγγλία, Ιρλανδία, Σκωτία, Γαλλία, Ιταλία και Ουαλία, οι οποίοι είναι και οι τωρινοί πρωταθλητές.

«Τα ρολόγια μας επιτρέπουν υψηλές επιδόσεις και εμπνέουν σπουδαία επιτεύγματα δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ζήσουν τα πάθη τους με αυτοπεποίθηση», είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling, Georges Kern. «Στην καρδιά του πνεύματος του ράγκμπι βρίσκεται μια ατρόμητη και απεριόριστη κατάσταση του μυαλού που τα ρολόγια της Breitling είναι ο τέλειος σύμμαχος».

Η Breitling ανυπομονεί να γίνει ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του αθλήματος μέσω των επερχόμενων συνεργασιών της με το Six Nations Rugby, τα συνδικάτα και τους θαυμαστές του, καθώς και τις τοπικές κοινότητες. Η φετινή έναρξη είναι βέβαιο ότι θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας εξαιρετικής σεζόν και μιας συναρπαστικής συνεργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ

More Stories
de Grisogono @ Festival de Cannes