Διακοπές εν πλω με την incrediblue

Η διαδικτυακή πλατφόρμα διακοπών με σκάφος incrediblue ανακοινώνει την λειτουργία της νέας της ιστοσελίδας (incrediblue.com) και την ολοκλήρωση νέου γύρου χρηματοδότησης ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα νέα κεφάλαια θα επιταχύνουν την ανάπτυξη αυτής, στοχεύοντας στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων ταξιδιωτών οι οποίοι ακόμη και σήμερα αγνοούν τις διακοπές σε σκάφος αναψυχής με καπετάνιο ως ελκυστική και προσιτή επιλογή διακοπών.

Η καθιερωμένη άποψη για τις διακοπές με σκάφος είναι πως αυτές είναι ακριβές, απαιτούν σχετική εμπειρία και κρύβουν μία σειρά από λεπτομέρειες που προσθέτουν αβεβαιότητα σε όσους δεν τις έχουν δοκιμάσει. Τα παραπάνω λειτουργούν αποτρεπτικά για τη μεγάλη πλειοψηφία των παραθεριστών. Η νέα πλατφόρμα της incrediblue που μόλις έγινε διαθέσιμη φιλοδοξεί να λύσει αυτά ακριβώς τα προβλήματα, παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών με σκάφος και καπετάνιο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η incrediblue διαθέτει 850 επανδρωμένα σκάφη στην Ελλάδα και 2.100 συνολικά στη Μεσόγειο. Η νέα έκδοση της incrediblue.com λειτουργεί ως εξής: Ο ενδιαφερόμενος διαλέγει τον προορισμό που θέλει να εξερευνήσει (π.χ. στην Ελλάδα το Νότιο Ιόνιο), τον τύπο του σκάφους (π.χ. ιστιοπλοϊκό) και τις ημερομηνίες που επιθυμεί, καθώς και τον αριθμό ατόμων (π.χ. έξι άτομα σε τρεις καμπίνες). Η πλατφόρμα επιστρέφει μία σειρά από διαθέσιμα σκάφη με όλες τις λεπτομέρειες για καθένα από αυτά (ακριβείς φωτογραφίες, σχόλια χρηστών, λεπτομερή χαρακτηριστικά του σκάφους και τιμές). Μαζί με την επιλογή του σκάφους, η incrediblue επιλέγει τον ιδανικότερο καπετάνιο ανά περίσταση. Εν τέλει, η διαδικασία της κράτησης είναι τόσο απλή όσο αυτής ενός ξενοδοχείου.

Το κόστος που προκύπτει περιλαμβάνει τόσο το σκάφος όσο και τον καπετάνιο αλλά και όποιαδήποτε άλλη χρέωση. Για πρώτη φορά στην αγορά, οι διακοπές με σκάφος λανσάρονται ως ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς κρυφές χρεώσεις, αναδεικνύοντας επίσης το προσιτό της τιμής. Ενδεικτικά, οι τιμές για σκάφος με καπετάνιο ξεκινούν από 30 ευρώ ανά ημέρα/άτομο σε μία σειρά από Ελληνικούς προορισμούς.

Για την υλοποίηση του οράματος της, που δεν είναι άλλο από το άνοιγμα της αγοράς του yachting στο ευρύτερο κοινό, η incrediblue ανακοινώνει σήμερα χρηματοδότηση ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως από Βρετανικά venture capital funds. Της επένδυσης ηγήθηκε η Connect Ventures, με συμμετοχή των Seedcamp, Howzat Ventures, Firestartr, επίσης του υφιστάμενου επενδυτή Jeremie Openfund II. H κ. Sitar Teli, εταίρος της Connect Ventures έλαβε θέση στο διοικητικό συμβούλιο της incrediblue.

More Stories
Mother’s Day 2023: PDPAOLA