Δύο νέα μοντέλα της Jaeger LeCoultre

H Jaeger LeCoultre παρουσιάζει δύο από τα νέα της μοντέλα, το Master Ultra Thin και το Rendez-Vous Date, τα οποία έχουν διακριτικό σχεδιασμό.

Το Jaeger LeCoultre Master Ultra Thin έχει κάσα διαμέτρου 38,5 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ κεντρικά στο καντράν του υποστηρίζει την ώρα και τα λεπτά. Στο 6 υπάρχει ένα υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα. Φορά τον αυτόματο μηχανισμό Caliber 896, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, φέρει 32 λίθους και έχει power reserve 43 ώρες. Ο μηχανισμός του αποτελείται συνολικά από 223 μέρη και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Jaeger LeCoultre Rendez-Vous Date έχει ατσάλινη κάσα διαμέτρου 37,5 mm, με καντράν από mother of pearl, στο οποίο κεντρικά υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα, με την ένδειξη της ημερομηνίας στο 6. Στο εσωτερικό του έχει τον μηχανισμό Caliber 899, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, φέρει 32 λίθους, αποτελείται συνολικά από 219 μέρη και έχει power reserve 38 ώρες. Δείτε το και στο ακόλουθο βίντεο.

 

The premium watch magazine

More Stories
H Hublot και ο διάσημος DJ Snake παρουσιάζουν ένα νέο συλλεκτικό Big Bang