Τα ρολόγια του Star Wars από τη Nixon

H Nixon μας προετοιμάζει για τα επερχόμενα μοντέλα της, τα οποία θα βασίζονται στο άκρως επιτυχημένο franchise ταινιών επιστημονικής φαντασίας του Star Wars.

Με αφορμή την Star Wars Day που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Μάη (May The Fourth Be With You!), η Nixon με ένα teaser βίντεο ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει τέσσερα νέα μοντέλα, όλα τους αφιερωμένα στην Dark Side. Το ένα μοντέλο θα είναι για τον Darth Vader, το ένα για τους Stormtroopers, το ένα θα είναι το ρολόι για τον Imperial Pilot και το τελευταίο για τον Boba Fett.

Τα ρολόγια της Nixon θα είναι επανασχεδιασμένες εκδόσεις άλλων μοντέλων της καλιφορνέζικης εταιρείας και πιθανότατα θα έχουν όλα τους μαύρο χρώμα στο καντράν και τα υπόλοιπα μέρη τους, λόγω του ότι θα αντιπροσωπεύουν την Dark Side. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αναφορικά με το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μοντέλο για την Light Side.

Η νέα ταινία Star Wars: The Force Awakens αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβρη του 2015 και όλοι οι fans της σειράς είναι ενθουσιασμένοι από την πρώτη προβολή του trailer της ταινίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το teaser video της Nixon για τα νέα της μοντέλα, καθώς και το trailer της επερχόμενης ταινίας Star Wars. May the Force be with you!

STAR WARS ™ | Nixon Collection from Nixon on Vimeo.

 

More Stories
Tο νέο Polaris Perpetual Calendar της Jaeger LeCoultre