O οίκος Chopard τιμά τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων η 4η Οκτωβρίου και η πρόεδρος του οίκου Chopard, Caroline Scheufele, τιμά τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, με ένα πολυτελές κολιέ, μέρος της συλλογής Red Carpet 2021.

Για τη δημιουργία του απαιτήθηκαν περισσότεροι από 9.000 πολύτιμοι λίθοι και περί τις 1.200 ώρες δουλειάς με το χέρι, προκειμένου οι φιγούρες των τετράποδων να αποδοθούν με ρεαλισμό, εκφραστικότητα, κίνηση και χάρη.  Φιλοτεχνημένο με ηθικό ροζ χρυσό, το περιδέραιο έχει βάση από 27 στρογγυλά μαργαριτάρια σε διάφορες αποχρώσεις, πάνω στα οποία ποζάρουν σκύλοι διαφορετικών φυλών.

Το λαμπερό τρίχωμά τους υπογραμμίζεται μ’ ένα συνδυασμό λευκών, μαύρων, καφέ και κίτρινων διαμαντιών που καλύπτουν ένα ευρύ χρωματικό φάσμα και δημιουργούν μια εικόνα πολύ κοντά στην πραγματική. Τις γλώσσες τους κοσμούν ροζ σπινέλιοι, ενώ για τα μάτια τους έχουν χρησιμοποιηθεί μάτι τίγρης ή όνυχας σε κοπή cabochon. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο κούμπωμα του κοσμήματος, το οποίο έχει σχήμα κόκκαλου και είναι διακοσμημένο με διαμάντια.

 Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ.

Αντιπρόσωπος: Boutique Chorard

More Stories
Video της παρουσίας της Roger Dubuis στη SIHH