Η Casio συνεργάζεται με το “Pac-Man” για μια νέα ρετρό αναβίωση

H Casio ξαναζεί τις νοσταλγικές μέρες των κλασικών arcade παιχνιδιών και συνεργάζεται με το εμβληματικό Pac-Man της Namco, ένα από τα πιο διάσημα ηλεκτρονικά παιχνίδια των 80s.

Το αγαπημένο τερατάκι που κυνηγάει φαντάσματα έρχεται στον 21ο αιώνα για να συνεργαστεί με την ηλεκτρονική ωρολογοποιία Casio και να φέρει ένα καινούργιο vintage ψηφιακό ρολόι, το A100WEPC. Το νέο ρετρό μοντέλο βασίζεται στο κλασικό ψηφιακό ρολόι F-100 της Casio, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1978. Το F-100 ήταν ένα από τα πιο προηγμένα quartz ρολόγια που μπορούσε να αγοράσει κανείς εκείνη την εποχή, προσφέροντας χρονόμετρο, alarm και ημερολόγιο. Ήταν επίσης το πρώτο ρολόι με κάσα ρητίνης, και έγινε διάσημο γιατί ήταν το ρολόι που φορούσε η Ripley στην ταινία Alien του 1979.

Το ρολόι διαθέτει τα κλασικά τέσσερα μπροστινά κουμπιά καθώς και το “illuminator” logo που φαίνεται στο μπροστινό μέρος με τη γραμματοσειρά του Pac-Man. Τα χρώματα του ρολογιού συμβολίζουν τα τέσσερα φαντάσματα του Pac-Man και τη διάταξη του θρυλικού λαβύρινθου με τις κουκκίδες. Το μπρασελέ προσθέτει μια επιπλέον αναφορά στο παιχνίδι, καθώς παρουσιάζει τον Pac-Man να κυνηγάει φαντάσματα στο πάνω μέρος, ενώ στο κάτω μέρος του τα φαντάσματα κυνηγούν τον Pac-Man.

Από τις 21 Αυγούστου, οι fans του Pac-Man και της Casio θα μπορούν να αγοράσουν το ρολόι για περίπου 100 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Casio Vintage x Pac-Man εδώ

 

More Stories
Η Doxa εξαπλώνεται σε νέες αγορές