Νέες πτήσεις προς Νέα Υόρκη με την Delta

Η Delta Air Lines θα ενισχύσει τις ταξιδιωτικές επιλογές μεταξύ της Ελλάδας και του Διεθνούς Αεροδρομίου της Νέας Υόρκης John F. Kennedy από τις 30 Μαρτίου 2015 επαναφέροντας την αεροπορική σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το “Big Apple”.

Οι επιβάτες με πτήσεις ανταπόκρισης θα επωφεληθούν από τις ομαλές μετεπιβιβάσεις προς πολλούς προορισμούς των ΗΠΑ, μέσω του Terminal 4 στον κόμβο της Delta στο JFK, στο οποίο ολοκληρώθηκαν πρόσφατα οι εργασίες επέκτασής του.

Μετά την επέκταση του Terminal 4 της Delta στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, το οποίο λειτούργησε τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς, ένα έργο κόστους 175 εκατ. δολαρίων, οι επιβάτες που πετούν σε προορισμούς όπως το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και τη Βοστόνη, επωφελούνται από τις μετεπιβιβάσεις στον ίδιο τερματικό σταθμό, αυξάνοντας την άνεση και βελτιώνοντας τους χρόνους μετεπιβίβασης.

Επιπλέον, τη φετινή χρονιά η Delta αυξάνει τις συνδέσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης, με έως και πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις σε σύγκριση με το 2014. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, η Delta θα προσφέρει έως και 5.900 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κοινοπραξίας Air France-KLM και Alitalia.

Η πτήση της Delta προς την Αθήνα θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-300 και Boeing 767-300, τα οποία περιλαμβάνουν καθίσματα που μετατρέπονται σε πλήρως επίπεδα κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στον διάδρομο, σε σχηματισμό 1x2x1, στην κατηγορία Delta One (πρώην Business Elite). Οι επιβάτες που πετούν στη θέση Delta Comfort+, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, επωφελούνται από έως και περισσότερο από 10 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα πόδια και 50% περισσότερη ανάκλιση του καθίσματος σε σύγκριση με τα κανονικά καθίσματα της Economy class καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Επίσης, η επέκταση της υπηρεσίας Wi-Fi περιλαμβάνεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Delta στον διηπειρωτικό στόλο αεροσκαφών της.

Το πρόγραμμα της Delta για το δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαρτίου 2015 και από τις 2 Μα?ου 2015 θα αυξηθούν σε μια πτήση την ημέρα. Μια επιπλέον πτήση πέντε φορές την εβδομάδα θα προστεθεί από τις 2 Ιουνίου 2015, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 12 κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα πτήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL41

Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι (Πέντε φορές την εβδομάδα, αυξανόμενες σε μια καθημερινή πτήση από 2 Μα?ου 2015)

Νέα Υόρκη – JFK στις 3:45 μ.μ.

DL40

Νέα Υόρκη – JFK στις 4:30 μ.μ. (Πέντε φορές την εβδομάδα, αυξανόμενες σε μια καθημερινή πτήση από 1 Μα?ου 2015)

Αθήνα στις 9:30 π.μ. (επόμενη ημέρα)

 

 

Αριθμός Πτήσης

Αναχώρηση

Άφιξη

DL45

Αθήνα στις 2:10 μ.μ. (Δευτέρα / Τρίτη / Τετάρτη / Πέμπτη / Σάββατο)

Νέα Υόρκη – JFK στις 6:10 μ.μ.

DL44

Νέα Υόρκη – JFK στις 7:30 μ.μ. (Δευτέρα / Τρίτη / Τετάρτη / Παρασκευή / Κυριακή)

Αθήνα στις 12:25 μ.μ. (επόμενη ημέρα)

 

The premium watch magazine

More Stories
Οι λαγοί της Hublot γιορτάζουν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά