Tα νέα λευκά G-SHOCK μοιάζουν τόσο μαγικά όσο και το χιόνι του χειμώνα

Tα νέα G-SHOCK της Casio κλίνουν τώρα προς την ομορφιά του χειμώνα με την τελευταία τους limited συλλογή να εμπνέεται από τα χιονισμένα τοπία.

Η G-SHOCK της Casio αποκάλυψε την ολοκαίνουργια συλλογή Grunge Snow Camouflage, η οποία προσφέρει ένα μοτίβο καμουφλάζ που φαίνεται να παίζει στο παγωμένο χιόνι, καθώς και τέσσερα μοναδικά, ολόλευκα μοντέλα που φέρνουν το συμβολικό χρώμα της σεζόν στον καρπό. Η τελευταία συλλογή διατίθεται σε τέσσερα βασικά μοντέλα: το λεπτό οκταγωνικό GAE-2100, την τετράγωνη κάσα του DW-5600, τον σπορ αναλογικό-ψηφιακό συνδυασμό του GA-2200 και τέλος, το στιβαρό και ισχυρό GA-900.

Η σειρά G-SHOCK Grunge Snow Camouflage εμπνέεται από τα λευκά χειμερινά τοπία, με ένα μοτίβο παραλλαγής που αντιπροσωπεύει έναν ασημί μεταλλικό κόσμο καλυμμένο με χιόνι. Παρά το προφανές σημείο έμπνευσης, τα snow-shite μοντέλα συνδυάζονται με άλλα στυλιστικά σχήματα και μοτίβα στις κάσες τους για να δημιουργήσουν μια νέα σειρά ρολογιών που θα κάνουν αίσθηση στην αγορά των σπορ ρολογιών.

Ο μεγάλος ήρωας της συλλογής, το μοντέλο GAE-2100GC-7AΕR, με διάμετρο κάσας 48.5mm, διαθέτει οθόνη με επίστρωση Neobrite, και μια μοναδική εμφάνιση που όταν το βλέπετε από κοντά, οι δείκτες ώρας μοιάζουν σαν πλέγματα μιας νιφάδας χιονιού. Έρχεται σε ένα κουτί περιορισμένης έκδοσης που περιλαμβάνει επίσης ένα εναλλάξιμο πράσινο λουράκι. Μια άλλη επιλογή, το GAE-2100GC-7A, έρχεται επίσης με ένα πρόσθετο σκούρο πράσινο λουράκι και στεφάνη για να προσθέσετε ένα διαφορετικό στυλ στις καθημερινές επιλογές σας.

Το ψηφιακό μοτίβο της νιφάδας χιονιού που είναι τυπωμένο σε όλες τις λευκές κάσες με εκτύπωση πολλαπλών γωνιών, δίνει σε κάθε κομμάτι ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Και τα τέσσερα ρολόγια της σειράς Grunge Snow Camouflage της G-SHOCK συνεχίζουν την παράδοση της αντοχής σε ισχυρούς κραδασμούς και της αντοχής στο νερό μέχρι 200 μέτρα. Παρέχουν επίσης χρονόμετρο, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, φώτα για την ψηφιακή οθόνη και ένα καντράν που βελτιώνει την ορατότητα στο σκοτάδι. Επιπλέον, τα GA-2200GC, GA-900GC και GAE-2100GC μπορούν να ρυθμίσουν την λειτουργία της παγκόσμιας ώρας σε 31 διαφορετικές χρονικές ζώνες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα G-SHOCΚ εδώ. 

Αντιπρόσωπος: ΕΛΜΗ Α.Ε.

 

More Stories
Ferdinand Berthoud: Chronomètre FB 2T