Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio με την Tag Heuer στη Νέα Υόρκη

 

H Tag Heuer ήρθε σε συνεργασία με τον Leonardo DiCaprio και την Cameron Diaz, τους δύο ambassadors της φίρμας, στο πλαίσιο του Elegant Charity Event στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να ενισχυθεί το έργο των Γυναικών των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και το Hurricane Sandy Relief Effort. 

Για το σκοπό αυτό διοργανώθηκε μία λαμπερή βραδιά στο Cullman Hall of the Universe στο Central Park με τη συμμετοχή πολλών διασημοτήτων της Νέας Υόρκης και του Hollywood από διάφορους κλάδους της τέχνης και όχι μόνο. Τη βραδιά άνοιξε το μπαλέτο της Νέας Υόρκης, ενώ ο DJ Evalicious ανέλαβε τη μουσική επένδυση της βραδιάς. 

Για κάθε καλεσμένο η Tag Heuer κατέθετε 100 δολάρια στο έργο των Γυναικών των Ηνωμένων Εθνών και άλλα 100 δολάρια για το Hurricane Sandy Relief Effort. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ambassadors της Tag Heuer είχαν κοινή συμμετοχή σε μία εκδήλωση. H Cameron Diaz εμφανίστηκε με ένα φόρεμα Lanvin και ένα Link Lady Trilogy στο χέρι της, ενώ ο Leonardo  DiCaprio φορούσε το νέο Link Limited Edition με μπλε καντράν. 

Παράλληλα, η Tag Heuer είχε την ευκαιρία να δείξει τη νέα σειρά περιορισμένης κυκλοφορίας κοσμημάτων και ρολογιών Link. Η νέα σειρά αποτελείται από: το ρολόι Ladies’ Link Automatic, το πρώτο αυτόματαο ρολόι στη γυναικεία σειρά Link, to Link Lady Trilogy, ένα ρολόι, δαχτυλίδι και βραχιόλι στη σχεδίαση του οποίου έχει βοηθήσει η ίδια η Cameron Diaz, καθώς και το Leonardo DiCaprio Link Calibre 16 Chronograph, έναν χρονογράφο περιορισμένης κυκλοφορίας με την υπογραφή του διεθνούς σταρ. 

More Stories
Maurice Lacroix Fiaba