Το νέο hit του DJ Steve Aoki είναι ένα Βvlgari Aluminium με την υπογραφή του

Η Bvlgari ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης του Aluminium watch με τη βοήθεια του παραγωγού, DJ και σχεδιαστή μόδας, Steve Aoki, ο οποίος έδωσε το όνομά του και τη δημιουργική συμβολή στο σχεδιασμό του.

Το νέο μοντέλο που φέρει το όνομα του διάσημου DJ είναι μια παραλλαγή στο πρωτοποριακό Bulgari Aluminium που πρωτοεμφανίστηκε στη δεκαετία του ’90. Με μια κομψή, σπορ αισθητική, το ρολόι φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και να μοιάζει σαν το νέο cool εξάρτημα στις πίστες που χορεύουν οι οπαδοί του Steve Aoki. Ο 49χρονος παραγωγός που πρόσφατα μεσουρανεί και ως σχεδιαστής μόδας, προσθέτει τώρα στη σειρά του δικού του streetwear και ένα ρολόι, το οποίο ταιριάζει εύκολα με οποιοδήποτε από τα σύνολά του.

Το ρολόι διαθέτει μια ελαφριά κάσα αλουμινίου 40mm με στεφάνη από καουτσούκ για λίγο περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Το καντράν του έχει πλήρη επικάλυψη Super-LumiNova και είναι διακοσμημένο με το λογότυπο της Aoki. Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει μια λεπτή γκρι απόχρωση, αλλά ζωντανεύει τη νύχτα για να λάμπει πράσινο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το caseback από τιτάνιο, εν τω μεταξύ, διαθέτει ένα άλλο από τα λογότυπα τoυ Aoki, το οποίο είναι επικαλυμμένο με μαύρο DLC (Diamond Like Carbon).

Όσο για τις εσωτερικές του λειτουργίες, το ρολόι διαθέτει τον αυτόματο μηχανισμό Bulgari B77 με 42 ώρες power reserve, για να επιτρέπει στους clubbers να χορεύουν ακούραστα μέχρι την αυγή και είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα. Αυτή η ειδική έκδοση του Bulgari Aluminium Steve Aoki διατίθεται στα 3.050 ευρώ αλλά τα club προσόντα που θα σας δώσει στις πίστες μπορεί να είναι ανεκτίμητα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Bvlgari εδώ.

More Stories
Ένα ρολόι με μετρητή Geiger από την ΜΤΜ