H Audemars Piquet παρουσιάζει το πιο δυνατό Supersonnerie ρολόι όλων των εποχών

H Audemars Piguet παρουσιάζει μια νέα έκδοση του Royal Oak Minute Repeater Supersonnerie από τιτάνιο που πραγματικά ξεχωρίζει για την τελειότητα και την ένταση του ήχου του.

Αυτό το νέο περίπλοκο striking ρολόι περιορισμένης παραγωγής είναι εξοπλισμένο με τον πρωτοποριακό, κουρδιστό στο χέρι, μηχανισμό Caliber 2953, ο οποίος προστατεύεται από τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το νέο μοντέλο είναι διακοσμημένο με το εκλεπτυσμένο και εξαιρετικά στυλιζαρισμένο guilloché καντράν της manufacture, σε γκρι αποχρώσεις, που συμπληρώνει την κάσα από τιτάνιο. Αποτίοντας φόρο τιμής σε παλαιότερα sonnerie ρολόγια ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί μια σύγχρονη και προηγμένη τεχνολογία, αυτό το ρολόι είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει όσους ψάχνουν αξιοσημείωτες ακουστικές επιδόσεις από ένα μικρό ρολόι στον καρπό τους.

Βασικά, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα νέα πρόταση από την Audemars Piguet, η οποία έχει πειραματιστεί με την κατασκευή κάσας και υλικών υψηλής τεχνολογίας και η περίπτωση του Royal Oak Minute Repeater Supersonnerie ακολουθεί την λογική αυτή, με τον μηχανισμό Supersonnerie να προσδίδει σε αυτό το νέο μοντέλο την ένταση και την αντήχηση του ήχου που συνήθως συνδέονται με τα ρολόγια τσέπης. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία προκύπτει από 8 χρόνια έρευνας σε συνεργασία με το EPFL, το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Λωζάνη. Εμπνευσμένη από την ηχητική δύναμη των παλιότερων ρολογιών με minute repeater, καθώς και από την αρμονία των μουσικών οργάνων, μια αφοσιωμένη κοινότητα ωρολογοποιών, τεχνικών, ακαδημαϊκών και μουσικών αναθεώρησε την κατασκευή της κάσας για να παράγει μια νέα τεχνολογία απόδοσης του ήχου.

Η εξαιρετική ακουστική απόδοση, η ποιότητα ήχου και ο αρμονικός τόνος παρέχονται από τα πατενταρισμένα γκονγκ, την κατασκευή της κάσας και έναν νέο regulator που αναπτύχθηκαν σε όλη αυτήν την περίοδο των 8 χρόνων. Τα γκονγκ δεν είναι προσαρτημένα στην κύρια πλάκα, αλλά σε μια νέα συσκευή που λειτουργεί ως ηχείο, η οποία βελτιώνει τη μετάδοση και ενισχύει την αντήχηση του ήχου. Ο επανασχεδιασμένος regulator – η συσκευή που καθορίζει τον ρυθμό της ακολουθίας ηχητικών ωρών, τετάρτων και λεπτών – ενσωματώνει τώρα ένα καινοτόμο, πιο ευέλικτο σύστημα, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς και εξαλείφει τον ανεπιθύμητο θόρυβο. Και επειδή το τιτάνιο είναι λιγότερο πυκνό από το ατσάλι ή τον χρυσό, μεταδίδει καλύτερα τον ήχο, γεγονός που βελτιώνει περαιτέρω την ένταση των γκονγκ.

To νέο Royal Oak Minute Repeater Supersonnerie στα 42mm διαθέτει κάσα και μπρασελέ από τιτάνιο και το πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο με την ένδειξη «Royal Oak Supersonnerie» και ένα μεγαλοπρεπές μοτίβο μιας ηχητικής κυματομορφής. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο μόνο μέσω των boutique της Audemars Piquet.

Περισσότερες πληροφορίες για την Audemars Piquet εδώ

Aντιπρόσωπος: Athina Prestige Ltd

More Stories
MetaWatch smartwatches με αέρα από την Vertu