To επιβλητικό σχήμα της χελώνας κυριαρχεί στη νέα Cartier Libre Collection

Αντλώντας έμπνευση από το σύμβολο της δομής του σύμπαντος, τη χελώνα, η Cartier παρουσιάζει δύο μοντέλα με ευρηματικό design.

Kάθε χρόνο η Cartier πειραματίζεται με νέα σχήματα και εμπλουτίζει το ρεπερτόριο της συλλογής Libre με εντυπωσιακά ρολόγια που αψηφούν τα πρότυπα της παραδοσιακής ωρολογοποιίας. «Αυτή η συλλογή ισορροπεί μεταξύ μέτρου και υπερβολής και δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί. Εξ ου και το όνομά της: Cartier Libre», λέει χαρακτηριστικά ο Pierre Rainero, διευθυντής Image, Στυλ και Κληρονομιάς του maison.

Cartier Libre Baignoire Turtle

Σε περιορισμένη έκδοση 30 κομματιών, το Libre Baignoire Turtle διατηρεί το χαρακτηριστικό σχήμα baingnoire και το ντύνει με υλικά που θυμίζουν το καβούκι της χελώνας: 18 γυαλισμένα ζαφείρια και 24 τσαβορίτες, που έρχονται σε αντίθεση με τις πολλές έδρες των 171 διαμαντιών κοπής brilliant  που ντύνουν το καντράν και την κάσα από λευκό χρυσό 18Κ.

Cartier Libre Tortue Snake

Επίσης σε μόλις 30 κομμάτια, το Libre Tortue Snake υμνεί την οικογένεια της χελώνας και την ιδιότητα του ερπετού. Οι καμπύλες της κάσας από λευκό χρυσό 18Κ καθώς και το καντράν είναι διακοσμημένα με φολίδες και μοτίβα σε αποχρώσεις του γαλάζιου, του γκρι, του κόκκινου και του μαύρου. Το ρολόι είναι διακοσμημένο με 130 διαμάντια κοπής brilliant, mother of pearl σε διάφορες αποχρώσεις και σμάλτο. Αμφότερα φορούν λουράκια από δέρμα αλιγάτορα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Cartier εδώ

Αντιπρόσωπος: Richemont

More Stories
Το online στέκι των εραστών της ωρολογοποιίας