Ο Markus Eder, παγκόσμιος πρωταθλητής του freeride, υπογράφει το νέο AlpinerX Alive

Σχεδιασμένο από τον Markus Eder, παγκόσμιο πρεσβευτή του freeride και της Alpina, το καντράν του νέου AlpinerX Alive στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για την εύθραυστη κατάσταση του πλανήτη και της κλιματικής κατάστασής του.

Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον κόσμο του freeride σκι είναι ο Ιταλός Markus Eder, του οποίου οι εξωφρενικά extreme κούρσες κόβουν -κυριολεκτικά- την ανάσα σε όποιον τις παρακολουθεί. Ο 30χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής και νικητής του Freeride World Tour 2019, αποτελεί μια μοναδική περίπτωση αθλητή, ο οποίος δεν διστάζει κάθε φορά να επιλέγει όλο και πιο δύσκολες κούρσες. Εδώ και δύο χρόνια ο Eder έχει ενταχθεί στην ομάδα των «Αλπινιστών», των φίλων και συνεργατών δηλαδή της Alpina, και στην αρχή της χρονιάς, όταν ξεκίνησε δηλαδή η χειμερινή σεζόν που τόσο ανυπόμονα περίμεναν όλοι οι λάτρεις του σκι, ο Ιταλός αθλητής σχεδίασε μια περιορισμένη έκδοση 100 κομματιών του connected ρολογιού της Alpina: το AlpinerX Alive.

Αναγνωρίζοντας την απερίγραπτη παιδική χαρά που του προσφέρουν τα βουνά από τότε που ήταν παιδί, ο Eder τώρα τους χαρίζει έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής και μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα. Με το λογότυπό του στο 12, το οποίο απεικονίζει τις τρεις κορυφές των Άλπεων, και με ένα κομψό γκρι καντράν πάνω στο οποίο απεικονίζεται ένας παγκόσμιος χάρτης από κόκκινο και ανάγλυφο χρώμα. Ο χάρτης καταγγέλλει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο πλανήτης, η πλούσια και γενναιόδωρη Μητέρα Γη, η οποία τώρα υποφέρει από την υπερθέρμανση του πλανήτη. Για να ενισχύσει την οικολογική του ευθύνη, αυτό το ρολόι φοράει λουράκι από φυτικό δέρμα, ένα από τα πρώτα στον κόσμο της ωρολογοποιίας, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα απορρίμματα μήλων.

Το ρολόι σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου 45mm, είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα καρδιακών παλμών o oποίος αναπτύχθηκε από την Philips Wearable Sensing, καθώς και εξελιγμένο GPS, που μπορεί τώρα να παρακολουθεί την τοποθεσία σας και να καταγράφει τις υπαίθριες περιπέτειές σας, είτε πρόκειται για τρέξιμο, περπάτημα ή ποδήλατο, παρέχει επίσης παρακολούθηση δραστηριότητων και πολλές άλλες “συνδεδεμένες” λειτουργίες, όπως αμέτρητους φιλικούς συναγερμούς που θα σας υπενθυμίζουν ό,τι τους έχετε προγραμματίσει.

Περισσότερες πληροφορίες για την Alpina εδώ

Aντιπρόσωπος:  Αλεξ. Α Ανδρεάδης Ο.Ε.

More Stories
Hublot loves Mykonos!