Το νέο HYT Hastroid Blue Star

To νέο μοντέλο της μάρκας έρχεται σε μολις 20 κομμάτια με κάσα από μαγνήσιο σε διακριτικό μπλε ντεγκραντέ

Υπερτεχνικό, κομψό, ηλεκτρισμένο, το νέο HASTROID Blue Star από την HYT ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα όρια στο κομμάτι των υλικών που χρησιμοποιούνται στην ωρολογοποιία. Η απίστευτη ελαφρότητα συναντά την εξαιρετική καινοτομία, στην νέα κάσα του Hastroid, με διάμετρο 48 mm και πάχος 13,3 mm, η οποία στο παρελθόν έχει κατασκευαστεί από πρωτοπόρα κράματα και πλέον έρχεται κατασκευασμένη απο μαγνήσιο.

Πρόκειται για ένα μέταλλο 2.6 φορές ελαφρύτερο από το τιτάνιο, και εξεραιτικά ανθεκτικό. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επεξεργαστεί με τρόπο που απαιτεί η ωρολογοποιία. Μια πρόκληση που επέλεξε να αναλάβει η HYT.


Δανειζόμενο τις αποχρώσεις του ηλεκτρικού μπλε, ο σχεδιασμός του HASTROID Blue Star υπογραμμίζει τον μοντέρνο χαρακτήρα του συνόλου. Η κάσα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία με πολλαπλές στρώσεις και έχει διακοσμηθεί με ένα διακριτικό ντεγκραντάρισμα από τις άκρες της προς το κέντρο.

Το καντράν έχει επανασχεδιαστεί με έμφαση στην βελτιωμένη αναγνωσιμότητα και φέρει έναν υπερμεγέθη δείκτη με μπλε επίστρωση, ο οποίος δείχνει τα λεπτά. Δύο υποκαντράν έχουν τοποθετηθεί αριστερά για τα μικρά δευτερόλεπτα και δεξιά για την ένδειξη του Power reserve.


Η ίδια προσοχή στην αισθητική και την αναγνωσιμότητα δόθηκε στο υγρό που χρησιμοποιήθηκε για την ένδειξη της ώρας. . Η ιδιαίτερη φωτεινότητα του μπλε υγρού που επιτυγχάνεται εδώ διασφαλίζει ότι οι ώρες είναι εξίσου ευανάγνωστες, την ημέρα και τη νύχτα. Αδιάβροχο στα 30 μέτρα, το HASTROID Blue Star έρχεται σε περιορισμένη έκδοση 20 κομματιών και συνδυάζεται με λουράκι σε λευκό και μπλε χρώμα.

Διάθεση: Ora Kessaris

More Stories
Watch Alert: Νέο brand στην ελληνική αγορά