Η Hublot αγαπά το καλοκαίρι στη Ζυρίχη

Οι πέντε Ελβετοί Friends of the Brand & Ambassadors Mujinga Kambundji, Corinne Suter, Andreas Caminada, Dario Cologna & Alan Roura ενώνονται για πρώτη φορά για να γιορτάσουν το καλοκαίρι στη Ζυρίχη.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Hublot γιορτάζει το καλοκαίρι στις πιο αποκλειστικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες της Μεσογείου. Φέτος, η λίμνη της Ζυρίχης αποτέλεσε το σκηνικό για ένα πάρτι Hublot Loves Summer, με ευρηματικά κοκτέιλ που φαντάζονται οι mixologists του Bar am Wasser, μια ιδιωτική παράσταση από τη Dora Live Band και ένα ηλεκτρικό dj-set από τον DJ Ilona. To απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό για να γιορταστεί το Big Bang Unico Sky Blue εμπνευσμένο από καλοκαιρινές μέρες χωρίς σύννεφα και ατελείωτες νύχτες.

Τι θα μπορούσε να ενώσει τους Mujinga Kambundji, Corinne Suter, Andreas Caminada, Dario Cologna και Alan Roura; Μα φυσικά, το πάθος τους για την Hublot. Είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνονται οι Friends of the Brand και οι Ambassadors. Ενώ δέθηκαν γρήγορα γύρω από το τουρνουά επιτραπέζιου ποδοσφαίρου, επιδεικνύοντας την ανταγωνιστική φύση, την αποφασιστικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα, η βραδιά συνέχισε να αναδεικνύει το κοινό τους έδαφος και τις κοινές αξίες. Όταν τους δόθηκε ο λόγος, διαπίστωσαν ότι είχαν πολλά περισσότερα κοινά από όσα θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

 

More Stories
Οι θησαυροί του ναυαγίου των Αντικυθήρων ταξιδεύουν στη Βασιλεία