Το νέο Carrera αφιερωμένο στη Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Με αφορμή την Κινέζικη Πρωτοχρονιά, η TAG Heuer κυκλοφορεί ένα ρολόι αφιερωμένο στη χρονιά του Λαγού, το TAG Heuer Carrera Chronograph Year of the Rabbit.

 

Περιορισμένος σε μόλις 500 κομμάτια, ο εντυπωσιακός μαύρος, κόκκινος και χρυσός χρονογράφος ισορροπεί ανάμεσα σε εκλεπτυσμένο και σπορ σχεδιασμό, και έχει διακοσμηθεί με λεπτεπίλεπτα σύμβολα του πονηρού και χαριτωμένου ζώου της χρονιάς. Το ζώδιο του κουνελιού αντιπροσωπεύει την εξυπνάδα, τη σύνεση και την επιδεξιότητα, θετικά χαρακτηριστικά που αναμφίβολα θα έχουν απήχηση σε μια απαιτητική πελατεία. Το κόκκινο χρώμα, που υπάρχει σε λεπτές πινελιές σε όλο το κομμάτι αντιπροσωπεύει την τύχη, τη χαρά, το πάθος και την τόλμη από την αρχαιότητα στην Κίνα, και ειναι στενά συνδεδεμένο με το στοιχείο της φωτιάς.

Το ρολόι έρχεται με κάσα διαμέτρου 44mm, από ατσάλι, φέρει κεραμική στεφάνη με ταχυμετρική κλίμακα και φορά κρύσταλλο ζαφειριού με αντιανακλαστική επίστρωση μπροστά και πίσω. Η πίσω πλευρά έχει διακοσμηθεί με έναν παιχνιδιάρικο κόκκινο λαγό. Η κάσα φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό HEUER02, ο οποίος προσφέρει power reserve 80 ωρών. Συνδυάζεται με μαύρο δερμάτινο λουράκι και διατίθεται σε εορταστικό κόκκινο κουτί.

 

More Stories
Bulova Precisionist X: H εξέλιξη ενός στιβαρού χρονογράφου