Πασχαλινά δώρα από τα κοσμηματοπωλεία Patseas

Οι γιορτινές μέρες κοντεύουν και τα κοσμηματοπωλεία Patseas μας προτείνουν ευφάνταστες επιλογές για τα καθιερωμένα δώρα

Το Πάσχα είναι συνυφασμένο με την οικογένεια, αλλά και με την ετήσια επίσκεψη του νονού στο βαφτιστήρι, προκειμένου να του φέρει τα πασχαλινά του δώρα. Τα κοσμηματοπωλεία Patseas, φροντίζουν για την ανάγκη αυτή και μας λύνουν τα χέρια, δημιουργώντας πρωτότυπες προτάσεις για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 

Επιλέξτε αναμεσά σε ποικιλία από μοντέρνες λαμπάδες, στολισμένες με κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή Patseas: μενταγιόν, βραχιόλια αλλά και μπρελόκ για τους άνδρες.

Πρωτοτυπήστε με τις πολυτελείς συνθέσεις με τσουρέκι, σοκολατάκια σε σχήμα πασχαλινών αυγών, μπισκότα, σαμπάνιες Moet ή λικέρ τοποθετημένες έξυπνα μέσα σε επάργυρα  champagne coolers, salad bowls, candy bowls, κομψούς δίσκους, με καπάκι ή χωρίς και εντυπωσιακές φοντανιέρες.

Ξεχωρίζει η σειρά “funny rabbit” με τον πασχαλινό λαγό ντυμένο σε άνιμαλ πριντ, να διακοσμεί γυάλινα βάζα, σουπλά μαύρα ή λευκά, δίσκο, κερί και λινές πετσέτες με κέντημα και ασορτί ασημένιους κρίκους.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα σετ για ουίσκι, σε δύο σχέδια, κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας κρύσταλλο.

Οι επιλογές για τους μικρούς μας φίλους περιλαμβάνουν εντυπωσιακά «μάτια» από ασήμι ή χρυσό, τα οποία μπορούν να συνοδευτούν από βελούδινο κουτί με τύπωμα, σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, γεμάτο με σοκολατάκια.

Όλα σας τα δώρα τοποθετούνται σε πολυτελή συσκευασία δώρου, και είναι έτοιμα να χαρίσουν χαρά και χαμόγελα στα πρόσωπα που αγαπάτε.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

More Stories
Δείτε το Rolex Yaght Master II σε βίντεο