Η Artya φορά το χρώμα του Halloween

Πιστή στο δημιουργικό της πνεύμα, η ArtyA αποκαλύπτει τη συλλογή «Purity Tourbillon» στις αποχρώσεις του Halloween.

Η ArtyA παρουσιάζει τρία ρολόγια που αποτυπώνουν την ουσία του Halloween: το σκοτάδι, το φως, τη σκιά, τη διαφάνεια και, φυσικά, το πορτοκλί χρώμα.  Στόχος της με αυτή τη συλλογή ήταν να δημιουργήγσει μια οπτική αρμονία, μια ισορροπία αναλογιών και αντιθέσεων, μιας εξαιρετικά δημιουργικής και παράξενης αίσθησης που συγκλίνει με την πεμπτουσία της ακρίβειας, της δεξιοτεχνίας και της κομψότητας.

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια παραλλαγή της οικογένειας Purity Tourbillon με ανανεωμένα καντράν για βελτίωση της αναγνωσιμότητας, που έχουν ντυθει στις αποχρώσεις του Halloween. Τρία ρολόγια, τρία tourbillons, τρεις μηχανισμοί και ένα μοναδικό savoir-faire στη διαχείριση του κρύσταλλου ζαφειριού. Και τα τρία ρολόγια έρχονται με διαφανείς άςσες που αποκαλύπτουν την αρχιτεκτονική των μηχανισμων.

Κάθε κάσα απαιτεί 200 ώρες γυαλίσματος στο χέρι για για την  διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος διαφάνειας.  Στην καρδιά των μηχανισμών Purity Tourbillon, είναι το ίδιο το tourbillon, γνωστό για την πολυπλοκότητά του και όμορφα επανασχεδιασμένο από την ArtyA με μια σύγχρονη οπτική.

Το επιβλητικό Purity Tourbillon, είναι στρογγυλό, με κάσα διαμέτρου 46 mm, με κεντρικές ώρες και λεπτά. Ακολουθεί το Tiny Purity, με διάμετρο μειωμένη στα 39 mm και έναν μικρό πορτοκαλί δακτύλιο στο υποκαντράν στο 3, το οποίο δείχνει την ώρα. Τελευταίο, το Curvy Purity, σε κάσα σχήμτος tonneu με την κάθετη συμμετρία και την κορώνα τοποθετημένη στο 12. Κάθε μοντέλο έχει την δική του δυναμική προσωπικότητα και διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 5 τεμαχίων έκαστο.

More Stories
H Officine Panerai για τη Χρονιά του Πιθήκου