Τα νέα Tangente neomatik της Nomos Glashütte

Ένα γυναικείο και ένα ανδρικό Tangente στην πιο κομψή γκρι απόχρωση

Απλό και όμορφο το Tangente της Nomos Glashütte αποδεικνύει εδώ και 30 χρόνια ότι ο συνδυασμός ενός λιτού design και ενός αξιοπρεπούς μηχανισμού είναι απόλυτα λειτουργικός. Η μάρκα συνεχίζει να επενδύει στο μοντέλο, με την τελευταία του έκδοση να είναι εμπνευσμένη από το Bauhaus.

Τα ρολόγια συγκαταλέγονται στην κατηγορία three-hands και τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι οι πέντε αραβικές ενδείξεις στο καντράν, και το κομψό υποκαντράν με τα δευτερόλεπτα, το οποίο έχει τοποθετηθεί στο 6. Τόσο το καντράν όσο και οι δείκτες φέρουν επιροδίωση και είναι συντονισμένα σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι.

Οι δύο εκδοχές έρχονται με κάσα από ατσάλι που καθρεφτίζει το φως, σε δύο διαμέτρους ανδρικό και γυναικείο, 39 και 35mm, το Tangente 39 Neomatik Platinum Gray και το Tangente 35 Neomatik Platinum Gray αντίστοιχα.

Η διακριτική γκρι απόχρωση υπογραμμίζει την κομψή αύρα του Tangente, το οποίο ήταν ένα από τα πρώτα τέσσερα μοντέλα ρολογιών της Nomos που παρουσιάστηκαν στην Βασιλεία πριν από 30 χρόνια, όταν η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της στην εμπορική έκθεση Baselworld. Σήμερα, είναι ένα από τα ρολόγια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Γερμανία και διατίθεται σε πολλές παραλλαγές, μεγέθη κάσας και πρόσθετες λειτουργίες. Όπως γνωρίζουν οι λάτρεις της μάρκας, η λέξη “Νeomatik”, η οποία βρίσκεται τοποθετημένη στο καντράν αναφέρεται στην κίνηση του αυτόματου in-house μηχανισμού DUW 3001 που εξοπλίζει το ρολόι.

Με πάχος μόλις 3.2 mm τοποθετείται με ευκολία σε κάσες με λεπτό προφίλ, ενώ προσφέρει power reserve 43 ωρών και φέρει 27 λίθους. Τα ρολόγια είναι αδιάβροχα στα 30 μέτρα, και συνδυάζονται με μαύρο δερμάτινο λουράκι. Η μάρκα δίνει την δυνατότητα προσωποποίησης του ρολογιού, με χάραξη στο back.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

More Stories
ChronosPlus VideoPedia: 221 χρόνια ιστορίας Girard-Perregaux σε 2 βίντεο