Η Maurice Lacroix ο επίσημος χρονομετρητής του FIBA 3×3 World Tour

Μία ακόμη επιτυχή συνεργασία σημειώνει η Maurice Lacroix, η οποία θα είναι ο επίσημος timekeeper του FIBA 3×3 World Tour 2022

 

«Επίσημος Χρονομέτρης του FIBA ​​3×3 World Tour 2022» χρίζεται η Maurice Lacroix, η οποία παρά την καταγωγή της από τα βουνά Jura, ενισχύει το αστικό της προφίλ στηρίζοντας μερικές από τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες του δρόμου για φέτος, και συνάπτει συνεργασίες με τους Mahindra Racing, King of the Court και Red Bull Dance Your Style. Σε αυτές προστίθεται και η τελευταία, που αφορά το πιο γρήγορο ομαδικό άθλημα στο κόσμο.

Το άθλημα είναι μια πραγματική ιστορία επιτυχίας που εξελίσσεται από το ταπεινό ξεκίνημά του, στους δρόμους, μέχρι το Ολυμπιακό γεγονός που είναι σήμερα. Επίλεκτοι μπασκετμπολίστες από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται σε πολυάριθμες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε διαφορετικές πόλεις. Ομάδες των 3 παικτών αναμετρώνται σε παιχνίδια διάρκειας 10 λεπτών, και παρακολουθείται από εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως, αφού μεταδίδεται ζωντανά σε περισσότερες από 100 χώρες.

Οι πρώτοι αγώνες του FIBA ​​3×3 World Tour  θα πραγματοποιηθούν στην Utsunomiya της Ιαπωνίας στις 14 και 15 Μαΐου. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα κερδίσει, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο, ότι η Maurice Lacroix θα είναι έτοιμη να χρονομετρήσει το event με την ακρίβεια της ελβετικής ωρολογοποιίας που την χαρακτηρίζει.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Franck Muller: Giga Tourbillon Vienne