Η Roger Dubuis επίσημος συνεργάτης του GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED

H Roger Dubuis είναι πλέον ο επίσημος συνεργάτης χρονομέτρησης του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood 2022 που σπονσοράρεται από τη Mastercard. Η νέα συνεργασία πρόκειται να ενθουσιάσει τους επισκέπτες του φεστιβάλ που αναζητούν την συγκίνηση στις υψηλές επιδόσεις.

Η ωρολογοποιία έχει ήδη δύο ξακουστές συνεργασίες με κολοσσούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και έχει σχεδιάσει αριστουργήματα με κεντρική ιδέα την αδρεναλίνη τόσο με τον θρύλο των αγώνων Lamborghini Squadra Corse όσο και με τη φημισμένη μάρκα ελαστικών Pirelli.

Το Goodwood Festival of Speed αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή της κουλτούρας του αυτοκινήτου στον κόσμο και μοιράζεται με την Roger Dubuis κοινές αξίες, όπως το πάθος τους για μοναδικές εμπειρίες και το κυνήγι της νίκης αλλά και της αδρεναλίνης.

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας, που διοργανώνεται στους χώρους του Goodwood House και φιλοξενείται από τον ίδιο τον Δούκα του Ρίτσμοντ, συγκεντρώνει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να θαυμάσουν τα εμβληματικά αυτοκίνητα παρακολουθώντας το κύριο γεγονός: έναν συναρπαστικό αγώνα ανάβασης, γνωστό ως Hillclimb.

Ως επίσημος χρονομετρητής της εκδήλωσης καθώς και παρουσιαστής του Drivers’ Club, η Roger Dubuis θα επιμεληθεί το βρετανικό πάρτι στον κήπο και θα φέρει την δεξιοτεχνία σε αυτό το Σαββατοκύριακο, εκθέτοντας ορισμένα από τα ρολόγια της συλλογής Spider.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

More Stories
Chronos Plus issue 46: καλοκαιρινό, δροσερό και πλήρως ενημερωμένο