To νέο Tonda Automatic της Parmigiani Fleurier

Το Tonda Automatic που παρουσιάστηκε φέτος έρχεται λαμπερό και αγέρωχο σεταρισμένο εξολοκλήρου με διαμάντια 

Η Parmigiani Fleurier αποτίνει φόρο τιμής στη γυναικεία κομψότητα με δύο νέα μοντέλα Tonda Automatic. Καντράν, στεφάνη και Lugs έχουν σεταριστεί με διαμάντια, με τον τρόπο που ένας ζωγράφος γεμίζει τον καμβά του χρησιμοποιώντας την τεχνική του pointillism (μια τεχνική ζωγραφικής στην οποία μικρές, διακριτές κουκκίδες χρώματος ενώνονται στο μάτι για σχηματίσουν μια εικόνα).

Περισσότερα από χίλια διαμάντια διαφορετικών μεγεθών χρησιμοποιήθηκαν για τα νέα Tonda, όλα με πιστοποίηση χρώματος F-G και VVS, εξαιρετικό και σπάνιο πρότυπο ποιότητας, τα οποία ζωντανεύουν σε μοτίβο Grain d’Orge.

Το ρολόι έρχεται σε δύο εκδόσεις: ροζ χρυσός 18 καρατίων ή λευκός χρυσός 18 καρατίων, με κάσα διαμέτρου 36mm. Tα καντράν έχουν εμπνευστεί από το μοτίβο Grain d’Orge, το οποίο είναι πλέον μια από τις πιο δυνατές αισθητικές υπογραφές της Parmigiani Fleurier στα καντράν της, η οποία έχει αναβαθμίσει το snow setting με τεχνική που χρησιμοποιεί διαμάντια επτά διαφορετικών διαμέτρων, τοποθετημένα σε πολύ περιορισμένο χώρο στο χρυσό καντράν με τα λεπτά σχέδια.

Τα ρολόγια φορούν αυτόματο μηχανισμό, ο οποίος υποστηρίζει λειτουργία ώρας και λεπτών και προσφέρει power reserve 50 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

More Stories
Χρωματιστά 25Η από την Gucci