Ένα ακόμα grand slam για τον Novak Djokovic

Ο Τζόκοβιτς επιβεβαιώνει την ιδιότητά του ως ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία του ανδρικού τένις με μια νίκη ρεκόρ στο court του Ροντ Λέιβερ

Ο ambassador της Hublot Novak Djokovic κέρδισε τον 10ο τίτλο του στο Australian Open στη Μελβούρνη. Πρόκειται για τον πρώτο σημαντικός τίτλο της σεζόν και αποτελεί τον 22ος τίτλο Grand Slam για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πριν σηκώσει το Norman Brooks Challenge Cup, νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε 3 σετ, σε έναν επικό τελικό. Στα ρεκόρ που κατέχει ο αθλητής είναι και οι 373 εβδομάδες ως Νο.1 του κόσμου, ενώ έχει τελείωσει τη χρονιά ως ο παίκτης με την υψηλότερη κατάταξη επτά φορές. Έχει επίσης κερδίσει 38 τίτλους ATP 1000, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην ιστορία. Συνολικά, έχει κερδίσει 91 τίτλους καριέρας και είναι ένας από τους μόλις οκτώ άνδρες που έχουν ολοκληρώσει το Career Grand Slam, κερδίζοντας κάθε ένα από τα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα τουλάχιστον μία φορά και ένας από τους μόλις τέσσερις που ολοκλήρωσαν το Double Career Grand Slam. Είναι επίσης ο μόνος παίκτης στην ιστορία του τένις που έχει κερδίσει και τα τέσσερα Grand Slam, και τους εννέα τίτλους ATP 1000 και τους τελικούς του ATP Tour. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο, είναι οτι τα έχει κερδίσει όλα τουλάχιστον δύο φορές.

Ο Ricardo Guadalupe, CEO της Hublot δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένας σαν τον Νόλε! Πρώτος, μοναδικός, διαφορετικός – και ο πιο επιτυχημένος τενίστας στην ιστορία του ανδρικού τένις. Τι παίκτης! Εκ μέρους όλων των φίλων του στην Hublot, θέλω να συγχαρώ τον Τζόκοβιτς για ένα απίστευτο τουρνουά, για την επέκταση του ρεκόρ του και για το 22ο Grand Slam του. Ουάου! Είσαι πραγματικά ένας μοναδικός αθλητής και θαυμάζουμε την αφοσίωση, τη γενναιοδωρία και τη θέλησή σου να κερδίσεις τόσα πολλά. Είσαι έμπνευση και είμαστε περήφανοι που σεαποκαλούμε όχι απλώς πρεσβευτή της Hublot, αλλά και φίλο. Καλή επιτυχία στην υπόλοιπη σεζόν!»

Ο Novak Djokovic εντάχθηκε στην οικογένεια των πρεσβευτών thw Hublot το 2021. Είναι σύμβολο της προσπάθειας να είσαι ο καλύτερος και να κυνηγάς τα όνειρά σου – αξίες που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση της Hublot στην υψηλή ωρολογοποιία. Ανήκει στο λαμπρό κλαμπ των πρεσβευτών της Hublot που έχουν φτάσει στο απόγειο του αθλητισμού τους. Από τον Usain Bolt, τον Alex Morgan, τον Kylian Mbappé, τον Dustin Johnson μέχρι την νικήτρια του Grand Slam Simona Halep, η Hublot στέκεται περήφανα δίπλα σε άνδρες και γυναίκες που είναι πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδου.

More Stories
H Olivia Palermo επιλέγει Marco Bicego