Ο τυχερός Λαγός της Baume & Mercier

Η Baume & Mercier τιμά με τη σειρά της το κινέζικο έτος του Λαγού με ένα θελκτικό Riviera, διακοσμημένο με πινελιές σε χρυσό και κόκκινο – χαρακτηριστικά χρώματα της εικονογραφίας και του συμβολισμού της Άπω Ανατολής.

 

Το νέο, συλλεκτικό Riviera Chinese New Year – Rabbit Edition έχει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 42mm με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα και φέρει δωδεκάγωνη στεφάνη και δωδεκάγωνη κορώνα με κόκκινη ρίγα και το λογότυπο «Φ». Διακοσμημένο με κυματιστό μοτίβο, το καντράν είναι από φιμέ κρύσταλλο ζαφειριού σε γκρι χρώμα και φέρει τη μυστική «υπογραφή» του Λαγού, καθώς και ρωμαϊκούς αριθμούς, δείκτες και ενδείξεις σε χρυσαφί τόνους, που συμβολίζουν την κοινωνική υπεροχή, την επιτυχία και τον πλούτο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η οπίσθια όψη του ρολογιού, ανοιχτή με κρύσταλλο ζαφειριού, στο οποίο έχει τυπωθεί η χαριτωμένη φιγούρα του Λαγού σε κόκκινο χρώμα, που εκφράζει την ευτυχία και την ειρήνη. Κόκκινο είναι και το λουράκι από rubber που συνοδεύει το ρολόι, εναλλακτική πρόταση στο κομψό ατσάλινο μπρασελέ, τα οποία ο χρήστης μπορεί να εναλλάσσει κατά βούληση, με ιδιαίτερη ευκολία. Στις αρετές αυτού του ελκυστικού μοντέλου προσθέστε τον αυτόματο, in-house Baumatic Caliber BM13 – 1975 A, με αυτόματο κούρδισμα και power reserve 5 ημερών.

Αντιπρόσωπος: Chronoflam

 

 

More Stories
Η συνέχεια του Rolex Way