H. MOSER & CIE: Μια νέα εμπειρία για τους πελάτες

Συμβαδίζοντας με την εποχή και με το πρωτοποριακό πνεύμα του ιδρυτή της, η Heinrich Moser, η H. Moser & Cie. βυθίζεται σε μια νέα καθηλωτική εμπειρία πολυτέλειας για τους πελάτες της. Χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση που συνδυάζει φυσικές, ψηφιακές και εικονικές διαστάσεις, η μάρκα παρουσιάζει μια πρωτοποριακή ιδέα, εστιασμένη στον πελάτη.

Μέσω ενός ολιστικού οικοσυστήματος, που συμπεριλαμβάνει τον έλεγχο ταυτότητας των ρολογιών με blockchain, των ψηφιακών στοιχείων και του δικού της αποκλειστικού metaverse, η H. Moser & Cie. προσφέρει έναν εντελώς νέο ορισμό της λέξης “υπηρεσία”. Ξεκίνησε με επιλεγμένους συνεργάτες, ειδικούς στους τομείς τους, για να την καθοδηγήσουν στην εξερεύνηση νέων τεχνολογιών που επιτρέπουν βελτιωμένη ασφάλεια και engagement στους πελάτες της. Ένα ολόκληρο δίκτυο έχει δημιουργηθεί για αυτήν την πρωτοποριακή εξερεύνηση ενός νέου κόσμου.

Το 2020, η H. Moser & Cie. ήταν μια από τις πρώτες ανεξάρτητες ωρολογοποιίες που κυκλοφόρησε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και CPO. Πιστή στο ριζοσπαστικό της πνεύμα, συνεχίζει στοχεύοντας να κατακτήσει το Web 3.0. Ο Edouard Meylan, Διευθύνων Σύμβουλος της H. Moser & Cie., δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας τεχνολογικής εποχής. Θεωρήσαμε σημαντικό να εξελιχθούμε με την εποχή μας και να πάρουμε μια ξεκάθαρη στάση, παίζοντας ενεργό ρόλο στον καθορισμό των κανόνων αυτού του ακόμα ελάχιστα γνωστού κόσμου, παραμένοντας ταπεινοί και θέτοντας τις σωστές ερωτήσεις. Η επιχειρηματικότητα είναι στο DNA μας και προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε αυτή τη φιλοσοφία παίρνοντας ρίσκα και εξερευνώντας νέα αχαρτογράφητα εδάφη».

Αυτο το project είναι μεγάλης κλίμακας και πολυεπίπεδο ενώσυνδυάζει φυσικές, ψηφιακές και εικονικές διαστάσεις. Βασίζεται στην ανάπτυξη ενός πλήρους οικοσυστήματος δομημένου μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής που επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας ρολογιών μέσω τεχνολογίας blockchain, που παρέχεται από την Aura Blockchain Consortium. Μέσω του Aura SaaS, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πλήρη ιχνηλασιμότητα και διαφάνεια μέσω του κύκλου ζωής του προϊόντος σχετικά με την πιστοποίηση, την εγγύηση, την ασφάλιση και περαιτέρω υπηρεσίες πελατών. Αυτός ο έλεγχος ταυτότητας θα είναι διαθέσιμος για όλα τα ρολόγια Moser μέσω της κάρτας εγγύησης που περιλαμβάνεται σε κάθε μοντέλο. Άλλα ψηφιακά στοιχεία έχουν δημιουργηθεί με τη μορφή NFT, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών έργων τέχνης, ιδιαίτερα σύντομων βίντεο “χρονοκάψουλας” που προωθούν το προϊόν και τους ωρολογοποιούς πίσω από αυτό, σφραγίζοντας τελικά για πάντα στο blockchain τη στιγμή που κάθε ρολόι έχει ολοκληρωθεί στην διαδικασία παραγωγής.

Παράλληλα με αυτό, η H. Moser & Cie. έχει αναπτύξει μια καθηλωτική εμπειρία μετασύνδεσης που προσκαλεί τους πελάτες να μπουν σε ένα νέο σύμπαν Moser που υποστηρίζεται από ένα μείγμα παράδοσης και προηγμένης τεχνολογίας. Σε αυτόν τον χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την ιστορία της μάρκας και να γνωρίσουν την ομάδα της Moser σε μια νέα διάσταση. Σχεδιασμένος για να δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του και στην κοινότητά του να απολαμβάνουν μια εικονική εμπειρία, αυτός ο μετασυμπαντικός χώρος αντλεί την έμπνευσή του από τους σημερινούς κορυφαίους εικονικούς κόσμους. Σχεδιασμένο ως ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό ελβετικό σαλέ, περιλαμβάνει τόσο κλασικές αναφορές στην Ελβετία όσο και συγκεκριμένες αναφορές στη μάρκα, όπως οι καταρράκτες του Ρήνου (Rheinfall), όπου έχει την έδρα της η κατασκευή.

Για να γιορτάσει την πρωτοβουλία αυτή, η μάρκα δημιούργησε ένα πρωτότυπο ρολόι που διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων. Αυτό το ρολόι ενσωματώνει τους αισθητικούς κώδικες της εικονικής πραγματικότητας στην απτή διάσταση: η κορώνα και η στεφάνη από τιτάνιο έχει δημιουργηθεί με 3D printing, σε μορφή pixel που εκτείνονται και στην κάσα του ρολογιού. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι σε ένα αποκλειστικό τρίπτυχο που θα δώσει σε κάθε ιδιοκτήτη πρόσβαση στα επόμενα δύο κομμάτια. Βαπτίστηκε Endeavor Center Seconds Genesis ή 01100111 01100101 01101110 01100101 01110011 01101001 01110011 σε δυαδικό κώδικα, αποτελεί υβριδικό προϊόν. Κάθε ρολόι Genesis φέρει έναν μοναδικό κωδικό QR χαραγμένο στο κρύσταλλο ζαφειριού, που επιτρέπει την πιστοποίηση της ιδιοκτησίας του ρολογιού, προσφέροντας στον κάτοχό του προνομιακή πρόσβαση σε ολόκληρο το αποκλειστικό ψηφιακό και εικονικό οικοσύστημα, δίνοντάς του ιδίως προτεραιότητα στην αγορά ορισμένων μελλοντικών περιορισμένων εκδόσεων, συμμετοχή στη κοινότητα της Moser και αποκλειστικές προσκλήσεις για εκδηλώσεις. Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο η εταιρεία προσφέρει προστιθέμενη αξία στους πελάτες της στο σύμπαν της Moser, ενισχύοντας παράλληλα τις αλληλεπιδράσεις και τη δέσμευσή της μαζί τους.

More Stories
To πρώτο smartwatch για πιλότους από την Breitling