Ένα custom Franck Muller Casalablanca μόνο για συλλέκτες

Το Casablanca Limited Edition κυκλοφορεί σε 5 μοναδικά κομμάτια.

Μια εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του Franck Muller, του διάσημου καλλιτέχνη Daniel Arsham και του ειδικού χαράκτη Johnny Dowell γνωστού και ως King Nerd, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Bamford Watch Department για μια αυστηρά περιορισμένη έκδοση ενός καινούργιου Casablanca.

Το στυλ του νέου Casablanca συνδυάζεται απόλυτα με τη δημιουργική εφευρετικότητα του  Arsham, του King Nerd και του Bamford Watch Department δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στην γραμμή μοντέλων του Franck Muller. Δυναμικό, σύγχρονο και κλασικό ταυτόχρομα, είναι ένα μαγευτικό μοντέλο το οποίο μοιάζει να έχει επανασχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Το μονόγραμμα του Arsham Studio επαναλαμβάνεται σε όλο το σχέδιο. Από το εντυπωσιακό τιρκουάζ καντράν μέχρι το ανάγλυφο δερμάτινο λουρί και την κάσα η οποία έχει χαρακτεί στο χέρι από τον King Nerd. Επίσης, το μονόγραμμα του καλλιτέχνη βρίσκεται επίσης στο 4, αλλά και στην άκρη του ειδικά σχεδιασμένου δείκτη των δευτερολέπτων.

BWD x Arsham x King Nerd Franck Muller Casablanca

Οι άλλοι δύο skeleton δείκτες αφήνουν να ξεχωρίσει περισσότερο το μοτίβο του καντράν. Το πίσω μέρος της κάσας έχει επίσης χαραχτεί με ένα σχέδιο που δείχνει ένα διαβρωμένο Arsham Studio «A» μαζί με το λογότυπο των Casablanca, εμπνευσμένο από την ομώνυμη θρυλική ταινία. Το μοντέλο έχει διάμετρο 39mm σχήματος Tonneau, πάχος 17,5mm και είναι αδιάβροχο μέχρι 300 μέτρα. Το λουράκι του είναι φτιαγμένο από ανάγλυφο δέρμα με το μονόγραμμα του να σχηματίζει ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο σε όλο το μήκος του.

BWD x Arsham x King Nerd Franck Muller Casablanca

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ. 

Διάθεση: Boutique Franck Muller

More Stories
GIFT GUIDE 2022: Dora Kounakis