Οι ambassador της Edox διαπρέπουν

Η ομάδα της Edox κατακτά διακρίσεις με τον Dominique Aegerter να κερδίζει το MotoE™ World Cup 2022 και την δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Marianna Gillespie να θέτει νέο παγκόσμιο ρεκόρ 

Μετά από μια απίστευτη σεζόν, με 10 βάθρα σε 12 αγώνες, ο Dominique Aegerter κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο MotoE™. Νικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Supersport την περασμένη σεζόν, το Παγκόσμιο Κύπελλο MotoE™ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του μέχρι σήμερα. Η Edox κατασκευάζει χρονογράφους που ενσωματώνουν το πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για περισσότερα από 40 χρόνια και δηλώνει περήφανη για την επιλογή του Aegerter ως πρεσβευτή της διεθνώς.

«Σχεδίαζα λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά ακόμα είμαι ευχαριστημένος με το παγκόσμιο ρεκόρ μου, δύο Εθνικά ρεκόρ και δύο χρυσά μεττάλια», δηλώνει η Marianna Gillespie. Άλλη μια επιτυχημένη εκστρατεία AIDA Depth World ολοκληρώθηκε. Η Γαλλίδα δύτης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τεράστια απόδοση σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο σταθερό βάρος με δίπτερα. Στη συνέχεια έσπασε δύο εθνικά ρεκόρ και κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο σε σταθερά βάρη χωρίς πτερύγια. Η τελευταία της προσπάθεια να πάρει ένα τρίτο χρυσό μετάλλιο δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί. Ευτυχώς, η ιατρική ομάδα την φρόντισε και χρειάζεται μόνο λίγη ξεκούραση για να ετοιμαστεί για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα CMAS. Η μάρκα ειδικεύεται στα καταδυτικά ρολόγια και αγκαλιάζει την Marianna ως Πρέσβειρα Πρωταθλήτριας Νερού.

More Stories
Ρολόι της χρονιάς το Breguet Heritage Phases de Lune Retrograde 8860