200 χρόνια Bovet: Το νέο βιβλίο της μάρκας

Για να γιορτάσει την 200η επέτειό της, η BOVET δημιούργησε το βιβλίο The Journey of Time, με εισαγωγή από τον ιδιοκτήτη κ. Pascal Raffy.

Ένα μοναδικό βιβλίο 240 σελίδων εκδίδει η μάρκα για να γιορτάσει τους 2 αιώνες ιστορίας της, το οποίο θυμάται τα επιτεύγματα αυτών των 200 χρόνων, γιρτάζει το παρόν της και σχεδιάζει για το μέλλον.

Τα ιστορικά ρολόγια της BOVET βρίσκονται σε μουσεία σε όλο τον κόσμο, από το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, την Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο, την Κίνα, το MOMA στη Νέα Υόρκη, ακόμη και στο Μουσείο Patek Philippe στη Γενεύη της Ελβετίας. Με αφορμή την επέτειο η BOVET 1822 επιμελήθηκε, για πρώτη φορά στον κόσμο, μια ιστορική έκθεση με πάνω από 50 ρολόγια που αντιπροσωπεύουν τη μάρκα αυτούς τους δύο αιώνες. Το βιβλίο The Journey of Time παρουσιάζει τα ρολόγια της έκθεσης με χρονολογική σειρά, από το 1800 (ρολόγια που κατασκευάστηκαν ειδικά για την ασιατική αγορά, την Οθωμανική Αυτοκρατορία, τα ευρωπαϊκά δικαιώματα και πολλά άλλα), με αναφορά στην εποχή, τις κινήσεις και τη διακόσμηση (χαρακτική , απλικέ, ζωγραφική με σμάλτο, ρυθμίσεις με μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους και πολλά άλλα).

«Για να γιορτάσω τα 200 χρόνια, ήθελα να εκθέσω όσα από τα βασικά κομμάτια που καθορίζουν την ιστορία της BOVET σε ένα μέρος για πρώτη φορά», εξηγεί ο κ. Raffy. «Αυτό που έχει κάνει ο Οίκος BOVET τα 200 χρόνια του με αφήνει άφωνο και με εμπνέει να συνεχίσω την κληρονομιά των αδελφών Bovet. Το βιβλίο αυτό θα μνημονεύει αυτή την έκθεση για πάντα.”

More Stories
Καθαρός ήχος και ασύρματη σύνδεση με τα LG Tone Free ακουστικά