Garmin Tactix με GPS

H Garmin παρουσιάζει ένα νέο ρολόι που εμφανίζει ιδιαίτερη αντοχή στις κακουχίες, ενώ παράλληλα προσφέρει ποικίλες outdoor δυνατότητες, με την έμφαση να δίνεται στους στρατιωτικούς και τα όργανα της τάξης. 

Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με αλτίμετρο, βαρόμετρο, πυξίδα τριών αξόνων, ενώ στα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ, υπάρχει και ένα όργανο που ενημερώνει ακόμα και για τις παλίρροιες σε συγκεκριμένες περιοχές. 

Το ρολόι είναι αδιάβροχο μέχρι και σε 50 μέτρα βάθος, ενώ έχει χρονόμετρο, παγκόσμια ώρα και ξυπνητήρι. Θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα, με την τιμή του στις ΗΠΑ να αγγίζει τα 450 δολάρια. Με μία φόρτιση, προσφέρει 50 ώρες λειτουργίας, ενώ έχει και οπίσθιο φωτισμό για ανάγνωση των ενδείξεών του τη νύχτα. 

Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι λειτουργεί ως ένας δορυφορικός πλοηγός στο χέρι σας. Μπορεί με μία φόρτιση να λειτουργεί ως GPS για 16 συνεχόμενες ώρες. Ο κάτοχός του μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1000 σημεία προορισμού, ενώ μπορεί να καθοδηγεί τον χρήστη όπου θέλει, ακόμα και σε ένα σημείο που έχει καταγραφεί προηγουμένως με τη λειτουργία TracBack. Υπάρχει το ειδικό λογισμικό BaseCamp, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή και να επιτρέψει στον χρήστη να προγραμματίσει τις διαδρομές στον υπολογιστή του και έπειτα να βάλει την καθοδήγηση στο ρολόι του. 

Το ρολόι μπορεί να λειτουργήσει και ως ψηφιακός προπονητής του κατόχου του, καθώς μετρά θερμίδες που καταναλώνετε, τα βήματα που κάνετε, καθώς και την απόσταση που έχετε διανύσει περπατώντας, ή κατά τη διάρκεια της άσκησής σας. Παράλληλα, μετρά τον καρδιακό σας ρυθμό. 

Περισσότερες πληροφορίες για το ρολόι, καθώς και τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Garmin Tactix μπορείτε να τα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

More Stories
Το Tradition Quantième Rétrograde 7597 της Breguet