Η Corum ανεβάζει τη θερμοκρασία

Η μάρκα γιορτάζει την επερχόμενη χρονιά του Δράκου με δύο συλλεκτικά Bubble, έκαστο σε limited edition 88 κομματιών

 

Ο κινέζικος πολιτισμός συναντά την ιδιαίτερη ωρολογοποιία της Corum σε δύο υπέροχα Bubble αφιερωμένα στο μεγαλοπρεπές ζώδιο του Δράκου. Το Bubble 47 Dragon εστιάζει στη δοξασία πως, όταν ακούν τη βροντή, οι δράκοι ξυπνούν και ανεβαίνουν στα σύννεφα.

Το μαύρο καντράν του ρολογιού ανακαλεί τον νυχτερινό ουρανό, τον οποίο φωτίζει ένα φεγγάρι από mother of pearl. Πάνω σ’ αυτό τον υποβλητικό ουρανό, ανεβασμένος σε μυστηριώδη μαύρα σύννεφα, ίπταται ένας χρυσός δράκος, σύμβολο δύναμης και χάρης.

 

Στο Bubble 47 Dragon Eye, η Corum κάνει close-up στο μάτι του δράκου. Μεγεθυμένη από το χαρακτηριστικό θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού της συλλογής Bubble, η παράσταση που κοσμεί το καντράν του ρολογιού έχει φιλοτεχνηθεί με τη μέθοδο της χύτευσης, για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα εκφραστικού ανάγλυφου, που κατόπιν ζωγραφίστηκε με το χέρι.

Αμφότερα τα ρολόγια λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber CO 082, ο οποίος προσφέρει power reserve 42 ωρών. Διαμέτρου 47mm, οι κάσες είναι κατασκευασμένες από ατσάλι με φινίρισμα PVD σε μαύρο χρώμα, ενώ το πίσω μέρος τους είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού. Συνδυάζονται με μαύρο λουράκι από rubber.

More Stories
Breitling Chronomat Airborne