Seiko: 5 Sports Field GMT

Λίγο μετά τις γιορτές, η μάρκα προσφέρει μια πολύ προσιτή πρόταση

 

Με τα δύο νέα, αυτόματα μοντέλα της, η Seiko προσθέτει στις αρετές του πρακτικού field watch της τη χρήσιμη complication της δεύτερης χρονικής ζώνης.

Συνδυάζοντας τη στιβαρή κατασκευή με την αναγνωσιμότητα και την ευχρηστία, τα δύο ρολόγια έχουν κάσα με διάμετρο 39,4mm στο φυσικό του χρώμα ή με επίστρωση υψηλής σκληρότητας σε μαύρο χρώμα. Αυτή φέρει σταθερή στεφάνη με εγχάρακτη κλίμακα 24 ωρών σε μαύρο ή γκρι χρώμα αντίστοιχα, καθώς και έντονα καμπυλωτό κρύσταλλο Hardlex. Το πίσω μέρος της είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού, από το οποίο διακρίνει κανείς τον αυτόματο Caliber 4R34, ο οποίος προσφέρει power reserve 41 ωρών.

Το καντράν έρχεται σε μαύρο ματ χρώμα με ελαφρώς ανάγλυφη υφή, συνδυασμός που εξαλείφει τις αντανακλάσεις. Φέρει ευμεγέθεις, ανυψωμένους αραβικούς αριθμούς για τη 12ωρη κλίμακα, η οποία περιβάλλει μια δεύτερη, 24ωρη κλίμακα, που μπορεί να χρησιμεύει και ως ένδειξη ημέρας/νύχτας. Η 12ωρη κλίμακα και οι ευρείς δείκτες είναι ενισχυμένοι με Lumibrite για άριστη αναγνωσιμότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ ο δείκτης GMT ξεχωρίζει σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Τα δύο ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 100μ. Το μοντέλο με την ατσάλινη κάσα φοράει πεντάσειρο ατσάλινο μπρασελέ, ενώ το μοντέλο με τη μαύρη κάσα φοράει ασορτί λουράκι από calfskin σε στυλ ΝΑΤΟ. Στις πολλές αρετές τους, προσθέστε την εξαιρετικά προσιτή τιμή, που ξεκινά στα €430.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Η Bell & Ross επιστρέφει στις πίστες με τη νέα σειρά Alpine F1® Team collection