Η χαριτωμένη Ζέβρα του Konstantin Chaykin

Ο Ρώσος ωρολογοποιός υπογράφει ένα από τα πιο fun κομμάτια του

 

Νέο μέλος της συλλογής Wristmons, το εκφραστικό Zebra μιμείται το design του Minotaur του 2021. Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι αυτή τη φορά μια ζέβρα: στα μάτια της φιλοξενεί τις ενδείξεις της ώρας και των λεπτών, ενώ στα ρουθούνια της έχει τοποθετηθεί η ένδειξη της ημέρας της εβδομάδας – για πρώτη φορά στα ρωσικά.

Τα μπράτσα της κάσας είναι τα αυτιά του ζώου, ενώ το στόμα του είναι μια νέα, χαμογελαστή complication: η ένδειξη θέσης της κορώνας η οποία, εδώ, είναι τοποθετημένη στο 6. Όταν ο χρήστης έλκει την κορώνα, το χαμόγελο της ζέβρας γίνεται από λευκό κόκκινο, επιτρέποντάς της να δείξει τη γλώσσα της.

Διαμέτρου 40mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και φέρει μαύρες «ρίγες» από ανθρακονήματα. Το πίσω μέρος της είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού, από το οποίο διακρίνει κανείς τον νέο Caliber K.33.3, τον πρώτο αυτόματο μηχανισμό με μικρορότορα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Ρωσία.

Εξαιρετικά λεπτός, προορίζεται να χρησιμεύσει ως μηχανισμός βάσης για τα ρολόγια της σειράς Wristmons (αλλά και σε άλλες συλλογές της μάρκας), ο οποίος θα μπορεί να δεχτεί ποικίλους συνδυασμούς complications. Εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 42 ωρών.

Πανέμορφο είναι και το λουράκι του ρολογιού, από μαλακό calfskin σε μαύρο χρώμα με λευκές ρίγες.

 

More Stories
Η Alessandra Ambrosio φορά κοσμήματα Chopard