O Alexander Bublik είναι ο νέος πρεσβευτής της Bianchet

Σε συνέχεια της νίκης του διεθνούς τενίστα στο Open Sud de France, η Bianchet τον καλωσορίζει στην οικογένεια των πρεσβευτών της

Η Bianchet, γνωστή για τα υπερσύγχρονα tourbillon της, επέλεξε τον Alexander Bublik, τον ανερχόμενο σταρ του τένις, ως τον νεότερο brand ambassador της. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται μετά την εντυπωσιακή νίκη του Bublik στο Open Sud de France, την τέταρτη της καριέρας του με μια αξιοσημείωτη επίδειξη δεξιοτεχνίας και αποφασιστικότητας.


Με καταγωγή από το Καζακστάν, ο Alexander Bublik έχει αναδειχθεί ως υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο του τένις από τότε που έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 19 ετών. Με μια υψηλή κατάταξη στην καριέρα του Νο. 23 του κόσμου τον Φεβρουάριο του 2024 και τον τρέχοντα τίτλο του Νο. 1 παίκτη στο Καζακστάν, ο Bublik ενσαρκώνει το πνεύμα της αριστείας και του πάθους που μοιράζεται με την Bianchet.

Ο Bublik φορά στον καρπό του τα Flying Tourbillon Grande Date  και  Tourbillon Openwork B1.618, τα οποία έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας την εμβληματική Golden Ratio 1.618.  Και τα δύο ρολόγια έχουν αποδείξει ότι αντέχουν το επιθετικό στυλ παιχνιδιού του, χάρη στην ικανότητά τους να αντιστέκονται σε κραδασμούς έως και 5000G.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ είναι οι πρώτοι παίκτες στην ιστορία του τένις που φόρεσαν flying tourbillon στο court.

 

 

 

More Stories
Portable digital pianos by Kurzweil