Ανακαλύψτε το Black Bay Pro της Tudor

Το νέο GMT της Tudor διασχίζει με άνεση τις χρονικές ζώνες, προσφέροντας αξιοπιστία, πρακτικότητα, άνεση και αρρενωπότητα.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τη φιλικότητα προς τον χρήστη, το ρολόι έρχεται με νέα χαρακτηριστικά όπως την κορώνα με οδοντωτό προφίλ για τέλειο κράτημα, τις απλικαρισμένες ενδείξεις στο καντράν που είναι κατασκευασμένες από μονομπλόκ φωσφορίζοντος κεραμικού, αλλά και ένα νέο κούμπωμα για το μπρασελέ, εφοδιασμένο με σύστημα «T-fit», που επιτρέπει την προσαρμογή του μήκους κατά 8mm. Ο manufactured αυτόματος Caliber MT 5652 που χτυπά στα ενδότερα φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC – ωστόσο το πρότυπο ακριβείας του ανέχεται αποκλίσεις στο φάσμα μεταξύ -2 ως +4 δευτερολέπτων/ημέρα (την ώρα που το πρότυπο ακριβείας του COSC είναι μεταξύ -4 ως +6 δευτερολέπτων/ημέρα). Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 28 λίθους και προσφέρει γενναιόδωρο power reserve 70 ωρών, ενώ διαθέτει ελατήριο τυμπάνου από πυρίτιο, για αντοχή στα μαγνητικά πεδία.

Η ώρα στον τόπο αναφοράς διαβάζεται με τη βοήθεια του κίτρινου δείκτη Snowflake, ο οποίος εκτελεί στο καντράν μία περιστροφή ανά 24 ώρες. Η τοπική ώρα, αντίθετα, διαβάζεται από έναν δεύτερο, βραχύτερο δείκτη Snowflake, ο οποίος κινείται με άλματα σε 12ωρη κλίμακα και μπορεί να ρυθμιστεί είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω. Η ένδειξη της ημερομηνίας (σε παράθυρο στο 3) είναι συνδεδεμένη με την τοπική ώρα και προσαρμόζεται αυτόματα. Επιπλέον, ο μηχανισμός προσφέρει λειτουργία stop seconds για ακριβή ρύθμιση των ενδείξεων της ώρας. Διαμέτρου 39mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα. Φέρει θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού και σταθερή ατσάλινη στεφάνη χαραγμένη με 24ωρη κλίμακα.

Υψηλής αναγνωσιμότητας, το καντράν έρχεται σε μαύρο ματ χρώμα με φινίρισμα Grainé. Εκτός από το signature μπρασελέ (στο προφίλ του οποίου είναι ορατές οι κεφαλές από τις βίδες που ενώνουν τους συνδέσμους), η Tudor προσφέρει το ρολόι της με υβριδικό λουράκι από rubber και ύφασμα ή μαύρο λουράκι ζακάρ με κίτρινη ρίγα, κατασκευασμένο παραδοσιακά στη Γαλλία από την εταιρεία Julien Faure. Στις αρετές του ρολογιού προσθέστε την υψηλή στεγανότητα, ως τα 200μ.

More Stories
Νέα teaser videos από την Breitling