Breitling for Bentley Supersports Chronograph

H συνεργασία της Breitling με την Bentley απέδωσε ακόμα έναν ωρολογιακό καρπό, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του design και τη μηχανική του αρτιότητα.

Ο νέος χρονογράφος της Breitling αποτίει φόρο τιμής στην Continental Supersports της Bentley, η οποία είναι ένα από τα πιο γρήγορα και ισχυρά οχήματα που έχει παρουσιάσει η εταιρεία. Δεν είναι τυχαίο ότι η Bentley αυτή κατέχει το ρεκόρ ταχύτητας στον πάγο. 

Το ρολόι με την ατσάλινη κάσα διαμέτρου 49 mm, ξεχωρίζει από το χρώμα περιμετρικά της στεφάνης (πορτοκαλί, μπλε ή λευκό), φιλοξενεί στο εσωτερικό του τον αυτόματο μηχανισμό Breitling Caliber 26B, με λειτουργία χρονογράφου και πιστοποίηση χρονομέτρου COSC. Στο 6 υπάρχει ένα παράθυρο που δείχνει την ημερομηνία, ενώ στο κέντρο του καντράν βρίσκεται το υποκαντράν μέτρησης των δευτερολέπτων, και εκατέρωθεν τα άλλα δύο υποκαντράν του χρονογράφου.

Η περιστρεφόμενη στεφάνη του ρολογιού επιτρέπει στον οδηγό να μετρήσει τη μέση ταχύτητα, την απόσταση που έχει διανύσει και την ανώτατη ταχύτητα. Ο χρονογράφος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις την ώρα, έχει 38 λίθους, είναι αδιάβροχος στα 100 μέτρα βάθος και έχει κρύσταλλο ζαφειριού εμπρός και πίσω. Φορά μπρασελέ, δερμάτινο λουράκι, ή λουράκι από καουτσούκ και η παραγωγή του δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 1.000 κομμάτια.

More Stories
Ρεκόρ πωλήσεων για τη Lufthansa