Το Chronoscope Paris 2024 από την Omega

Εκατό ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η manufacture παρουσιάζει τις νέες εκδοχές του vintage χρονογράφου της

 

Σε δύο εκδοχές, το νέο Speedmaster Chronoscope είναι αφιερωμένο στην επερχόμενη ολυμπιάδα του Παρισιού – με επίσημο χρονομέτρη, φυσικά, την Omega. Τα ρολόγια διατηρούν το vintage design των Chronoscope του 2021, προτείνοντας νέους συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών.

Με τη διάμετρο στα 43mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι ή, για πρώτη φορά στη σειρά Chronoscope, από Moonshine gold, το αποκλειστικό κράμα κίτρινου χρυσού της manufacture. Φέρει κρύσταλλο ζαφειριού τύπου box, ενώ το μεταλλικό καπάκι της είναι διακοσμημένο με το ανάγλυφο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Το καντράν φέρει δύο totalizers: ένα για τα μικρά δευτερόλεπτα στο 9 και ένα για τις ώρες και τα λεπτά του χρονογράφου στο 3. Αυτά συνδυάζονται με τρεις κοχλιωτές κλίμακες (ταχυμετρική, τηλεμετρική και παλμόμετρο), αλλά και την ταχυμετρική κλίμακα στη στεφάνη σε ένθετο από ανοδιωμένο αλουμίνιο (στο μοντέλο από ατσάλι) ή κεραμικό (στο χρυσό μοντέλο).

Τα ρολόγια λειτουργούν με τον κουρδιστό στο χέρι Caliber 9909, ο οποίος φέρει πιστοποίηση master χρονομέτρου από το METAS και προσφέρει power reserve 60 ωρών. Φορούν μεταλλικό μπρασελέ ή δερμάτινο λουράκι.

 

More Stories
Τα νέα προσιτά κοσμήματα MARIANNA LEMOS