Τα νέα Startimer από την Alpina

H μάρκα παρουσιάζει δύο νέες εκδοχές του δημοφιλούς Startimer που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του ρολογιού pilot

 

Νέο απόκτημα στο portfolio της Chronoflam, η Alpina δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη νέα τριλογία Startimer, με την οποία επιστρέφει στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα, τη δοξασμένη εποχή κατά την ήταν επίσημη προμηθευτής ρολογιών σε πιλότους στρατιωτικών σωμάτων. Ανασχεδιάζοντας το δημοφιλές Startimer, η μάρκα εστίασε στην ακρίβεια, την υψηλή αντοχή στους κραδασμούς και τα μαγνητικά πεδία, την αναγνωσιμότητα και την εργονομία – όλα όσα χρειάζεται ένα ρολόι pilot για να αποτελέσει εργαλείο στο κόκπιτ.

Η διάμετρος της κάσας προσγειώθηκε στα 41mm, ενώ προστέθηκε μια νέα στεφάνη με οδοντωτό προφίλ για γερό κράτημα και το εμβληματικό τρίγωνο στο 12, αντικριστά με την τριγωνικού σχήματος ένδειξη για τη 12η ώρα. Στοιχεία που επίσης αξίζουν την προσοχή μας είναι η κορώνα με προφίλ σε σχήμα κρεμμυδιού, οι δείκτες σε στυλ Cathedral και το καπάκι της κάσας, διακοσμημένο με χαρακτικό που εικονίζει ένα αεροπλάνο έτοιμο να πετάξει πάνω από ένα βουνό, συνοδευόμενο από το vintage λογότυπο Alpina.

Δύο εκδοχές της συλλογής έχουν ήδη υιοθετήσει το νέο look: το Startimer Pilot Automatic και το Startimer Pilot Quartz Chronograph Big Date. Κάθε εκδοχή περιλαμβάνει τρία μοντέλα με μπλε, μαύρο ή πράσινο καντράν, κάσα από ατσάλι στο φυσικό του χρώμα ή με επικάλυψη PVD σε μαύρο χρώμα και ατσάλινο μπρασελέ ή λουράκι από δέρμα.

 

Αντιπρόσωπος: Chronoflam

More Stories
Chopard Superfast Chrono vs IWC Ingenieur Racer