Μια ιστορία αγάπης από τη Rado

Με τα νέα της Centrix Open Heart Jubilé και Super Jubilé η μάρκα φωτίζει την τέχνη του skeletonization

 

Σε πέντε λαμπερές εκδοχές, το νέο Centrix Open Heart συνδυάζει το στιλπνό mother of pearl με τα διαμάντια και το κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, ανοίγοντας συγχρόνως ένα ευρύ παράθυρο στην καρδιά του μηχανισμού.

Σε βάση από λευκό, ανοιχτό ασημί ή σκούρο καφέ mother of pearl, το καντράν φέρνει στον νου μια γέφυρα – το αιώνιο σύμβολο των εραστών. Πάνω από αυτή τη γέφυρα με τις τέλεια στρογγυλεμένες καμπύλες, ένα ημικυκλικό παράθυρο πλαισιώνει τον αυτόματο Caliber R734, με power reserve 80 ωρών. Στις τρεις εκδοχές Jubilé, η Rado έχει τοποθετήσει 12 διαμάντια Top Wesselton στις ενδείξεις των ωρών, αναδεικνύοντας τα ορατά στοιχεία του μηχανισμού με διακόσμηση Οndulé Soleil. Στις δύο εκδοχές Super Jubilé, η γέφυρα είναι σεταρισμένη με 86 ακόμη διαμάντια, ενώ ο μηχανισμός είναι φινιρισμένος με μοτίβο Perlage.

Διαμέτρου 35mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με επίστρωση PVD στο χρώμα του ροζ χρυσού και γυαλισμένο φινίρισμα, ενώ φέρει αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού μπροστά και απλό πίσω. Ιδιαίτερα κομψό, το μπρασελέ είναι από ατσάλι στο χρώμα του ροζ χρυσού, με εσωτερικούς συνδέσμους από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας σε χρώμα ασορτί με το καντράν. Όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 50μ.

Διόρθωση: Στο τεύχος Απριλίου V49, σελ. 108 το γυναικείο ρολόι που απεικονίζεται ανήκει στη συλλογή Centrix

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
H Anya Taylor Joy φορά Jaeger-LeCoultre